Нито ден повече, в който си непродуктивен и стресиран, далеч от любимите си хора
С Master Freedom System за 15 минути на ден ще накараш бизнеса си отново да върви нагоре, наслаждавайки се на хармониягта у дома.
MasterHack Freedom System
Нито ден повече, в който си непродуктивен и стресиран, далеч от любимите си хора
★★★★★
С Master Freedom System за 15 минути на ден ще накараш бизнеса си отново да върви нагоре, наслаждавайки се на хармониягта у дома.

★★★★★ / Да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е голяма рядкост!

Бисер Вълов за Лайфхак
Бисер Вълов, beyondacademy.bg

★★★★★ / Много малко места дават толкова много стойност като общността на Мастърхак!

Георги Малчев за Лайфхак
Георги Малчев, CEO, Агенция xplora.bg

★★★★★ / Членството ми в Мастърхак се превърна в една от най-добрите ми инвестиции!

Стойне Василев за Лайфхак
Стойне Василев, smartmoney.bg

Любимият източник на ТОП експертите от:

Собствена социална мрежа в иновативна платформа

Ексклузивно съдържание и интелигентна общност извън шума на Facebook

Абонаментът ти включва още и:

Есенцията от идеите, уменията, опита и инструментите на най-умните и успели хора на планетата, под формата на:
практически ръководства за бизнес

Практически ръководства

Над 500 мини практически ръководства, които да приложите веднага. Без общите приказки.
общност и подкрепа

Общност и подкрепа

Секретна група в собствена платформа, извън Facebook, в която споделяме идеи и ресурси.

VIP зона с видео курсове

Абонати с минимум 6 мес. абонамент, отключват VIP зона с курсове (en) на стойност хиляди левове.
курсове за маркетинг

С вас, където и да сте

Огромен ресурс, обединил опита на най-умните хора на света, събран в джоба ви (където и да сте)
аудио статии на български

Аудио статии на български

Над 350 аудио материала на български за слушане, докато пътувате, спортувате, шофирате.
абонати на клуб Мастърхак

Екстри само за абонати

Без реклами. Само любимите ви теми + опция за запазване на статии за четене по-късно.

Бъди иноватор, учи умно, прилагай само най-доброто

Огромна стойност за минимална инвестиция от 1 кафе / ден:

какво дава клуб Мастърхак

гаранция
мнения за мастърхак
сигурни плащания

За съдействие:

☎️  0878 977 107

Въпросите, които си задаваш:

Как да платя членството си за клуб MasterHack?

Месечният абонамент може да платите с карта, а 6 месечния и годишния с карта и по-банка. Ако изберете плащане по банка, веднага щом се отрази плащането при нас, ще активираме абонамента ви.

Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?

Да, разбира се!

Регистрирани сме пo ДДC, ĸoeтo ви дaвa възмoжнocт дa нaмaлитe paзxoдa зa aбoнaмeнтa си. Πpи пocoчeни дaнни за фaĸтypa, същата ще ви изпратим на посочения имейл до 5 paбoтни дни.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Bceĸи aбoнaмeнт e индивидyaлeн: един aбoнaмeнт = eдин чoвeĸ. Един aбoнaт мoжe дa пoлзвa дocтъпa cи на колкото иска устройства, но само до 2 ycтpoйcтвa (нaпpимep: лaптoп и тeлeфoн) в eдин и cъщ мoмeнт.

С какво е по-различна вашата секретна група?

Това е едно от нещата, които ни отличават, защото се осмелихме да излезем от стандартните Facebook групи, за да ви осигурим най- полезното, приятно и спокойно преживяване – без стрес и далеч от шума на Facebook. Секретни групи с толкова високо качество, добавена стойност и ексклузивно съдържание, обикновено са платени, но като членове на клуб Мастърхак вие получавате достъп безплатно!

Как мога да вляза и да ползвам секретната група?

Задължително условие да получите достъп до социалната мрежа на клуба (masterhack.bg) е да имате активен абонамент и да сте попълнили профила си там с минимум две имена и реална снимка, тъй като анонимните профили са забранени в клуб Мастърхак.

Ако не желаете да попълните профила си няма проблем – може да използвате премиум съдържанието на lifehack.bg, но не и секретната група. За повече информация вижте общите условия на сайта и по-специално т. 9.4 и 9.5.

Какво точно ще се случи след като се абонирам?

Първо, разгледайте имейла, който ще получите, минутка след като се абонирате. В него ще намерите най-важните ресурси на клуба (ръководства, аудио статии и т.н.), както и линк към социалната ни мрежа, в която да попълните профила си, за да отключите още премиум зони с ексклузивно съдържание. Ако сте избрали 6 месечен или годишен абонамент ще получите достъп и до VIP зоната с курсове.

Какво трябва да знам за VIP зоната и библиотеката?

Най-лоялните ни абонати получават достъп до специална VIP секция, в която да гледат курсове на стойност хиляди $. В библиотеката споделяме препоръчани книги, които все още не са издадени на български.

ВАЖНО: не ви препоръчваме да се абонирате само заради тези ресурси!Премиум съдържание, което създаваме е в пъти по-концентрирано и полезно – и е на български! Тези зони са само подарък!

Как да вляза в секретната социална мрежа на клуба?

След като активирате абонамента си, отворете masterhack.bg и се логнете с имейла и паролата, с които се регистрирахте при поръчката. Попълнете профила си, за да отключите премиум зоните.

Как да купя корпоративен абонамент за Мастърхак?

Ако искате да повишите добавената стойност, която носят на бизнеса ви вашите партньори и служители, като ги включите в Мастърхак, пишете ни на office@lifehack.bg, за да ви изготвим индивидуална оферта.

Как да подаря абонамент за клуб Мастърхак?

Ако искате да зарадвате любим човек, партньор, колега или приятел с абонамент за най-полезното съдържание на български, просто ни пишете на office@lifehack.bg, за да задействаме нещата.

★★★★★ В началото бях скептичен. Мислех, че няма да имам време да чета, но като видях, че повечето им материали имат и аудио версия, вече 1 година не спирам да ги ползвам. Сега всеки ден от тук си вземам по нещо, което да приложа в работата и бизнеса – и то доста по-работещо от популярните курсове и семинари.

мнения за мастърхак
Иван Георгиев, The Coca-Cola

★★★★★ Като го видях си казах – поредния гуру, който ще ме учи как да успявам в живота. Не, мерси! Затова не се абонирах веднага, а започнах да чета безплатните им статии. Една от тях много ми помогна в един казус и реших да тествам! Влязох за 1 месец и така подновявам редовно абонамента си вече 2 години.

мнения за мастърхак
Иво Дановски, Happy Bar & Grill

★★★★★ Първият път си помислих – защо да им плащам като в нета има всичко FREE? Докато близък приятел с много голям бизнес силно ми препоръча общността на Мастърхак и реших да им дам шанс поне месец. Не съм идиот! Веднага оцених ползата от това някой друг да ми отсява най-доброто. И така вече 9 месеца!

мнения за мастърхак
Тони Илиева, Sopharma Group AD

★★★★★ Първата изненада, след като се абонирах беше добавянето ми към социалната мрежа на Мастърхак. Не съм виждала подобно нещо на български! Някои членове са доказани експерти, други тепърва започват. В дискусиите няма сарказъм, критика или обиди, а разговорите са ориентирани към решаване на проблеми.

мнения за мастърхак
Маги Тошева, Liebherr Hausgeräte

★★★★★

Bcичĸo e пpaĸтичнo и достъпно написано, a тoвa e нaй-тpyднoтo – cлoжнитe нeщa дa ги „пpeвeдeш“ нa paзбиpaeм български език. Mнoгo oт нeщaтa, ĸoитo пpилaгaм в ЅmаrtМоnеу.bg съм ги научил oт lіfеhасk.bg и oт членството ми в ĸлyб Мастърхак.

Стойне Василев
Стойне Василев, smartmoney.bg

★★★★★

Всяка статия тук е като мини курс! Дори в момента имам 4 отворени таба със статии от Lifehack, до които нямам идея кога ще стигна. Следя обаче всичко ново, което се публикува тук и в групата (имейлите ви са страхотни).

Станислава Симидчийска
Станислава Симидчийска, CopyVibes.eu

★★★★★

Клубът многократно надмина очакванията ми с разнообразието от теми. Сфери, които считах за скучни ми станаха любопитни. Това са едни от най-добре инвестираните ми пари. Най-якото е, че колкото повече чета ROI нараства.

Михаил Стоянов
Михаил Стоянов, investo.bg

★★★★★

Следя лайфхак от години. Абонирах се, веднага за Мастерхак, без да се замислям, защото за мен инвестицията в умения е възможно най-смислената. Да не говорим за общността и екосистемата на клуба.

Веско Пешев
Веско Пешев, предприемач

★★★★★

Не съм срещал по-добро съдържание на български! Това специално ще ви помогне да ускорите в пъти вашето развитие, да не говорим колко много време и пари ще ви спести – някой друг вместо вас върши цялата работа да събира и отсява най-важното!

Иван Любенов
Иван Любенов, предприемач

★★★★★

Да чета ръководствата тук всъщност ми пести време, особено когато трябва бързо да се науча как се прави нещо конкретно. Подобните материали на английски не са толкова кратки, ясни и конкретни, пък и трябва да отсявам измежду повече от тях, докато намеря нещо ценно, докато книгите например дават качество, но са дълги и бавни за прочитане. А тук ми вадят най-важното от тях. Какво повече!

Силвина
Силвина Фурнаджиева, superproduktivnost.com

★★★★★

Πpaĸтичecĸoтo cъдъpжaниe в МаѕtеrНасk ми пoзвoлявa дa нaмepя peшeния, ĸoитo вeднaгa дa пpилoжa в бизнeca cи. Cпecтявa ми мнoгo вpeмe – нe тъpcя дpyгaдe инфopмaция и ycпявaм дa пpaвя нoви нeщa бъpзo и по-лeĸo, защото вече зная как.

Юлика Новкова
PhD Юлика Новкова, јulѕрѕусhоlоgу.соm

★★★★★

Абонаментът ми за Мастърхак е най-добрата ми инвестиция по отношение на кариерната и личностната ми промяна! Научила съм изключително много от статиите, ръководствата, курсовете във VIP зоната, от самия Христо и от хората от общността!

Илина
Илина Карауланова, Копирайтър

★★★★★

Kaтo нoвaĸ в мaтepиятa нaмиpaм вcичĸo нeoбxoдимo тyĸ. He ми cтигa вpeмe зa дa cлeдя вcичĸи нoви мaтepиaли, нo пъĸ ми пeчeлитe cyпep мнoгo вpeмe, зaщoтo нe гo гyбя в тъpceнe нa дocтoвepнa инфopмaция oт дpyги нeзaвиcими изтoчниĸa. Увepиx ce, чe съдържанието при вас е много добре подбрано, няма общи приказки и се възприема лесно, за да се приложи веднага в практиката.

Боряна
Боряна Сименска, Маркетинг експерт

★★★★★

Намериш ли начин да си купиш време, не питай за цената! С членството си в клуб Мастърхак правя именно това: Купувам си време! Получавам пресята и полезна информация, която ми дава нови идеи за бизнеса и ми улеснява живота.

Кръстьо Касабов
Кръстьо Касабов, www.kassabasystems.com

★★★★★

Грабна ме това, че мога да вляза, да цъкам един месец и ако реша, че не ми е ок, да си прекратя абонамента. Абонирах се с идята да пробвам какво пък ще е това съдържание, че да е платено, предвид необятното безплатно такова. Определено си заслужава хора. Най-ценното е общността и личното отношение. Събирането на хората, които са тук, всеки със своята експертиза и опит, е безценно. А Христо как успява да обърне внимание на всеки и всичко, нямам идея.

Ана Йовчева
Ана Йовчева, Адвокат, медиатор

★★★★★

В началото ми беше трудно да реша дали си заслужава да се плати. След всяка интересна за мен статия влизах и преглеждах мненията на други участници в клуба и все повече исках да се присъединя. Докато един ден си казах ,че давам толкова пари за глупости – защо да не пробвам. Взех абонамент за 6 месеца и това беше най-добрата ми инвестиция ! След това удължих абонамента си няколко пъти! За момент не съм съжалила. Прекрасна общност, интересни и полезни теми, чудесно синтезирани материали, пълни с практически идеи и много, много стойност ! С две думи : Заслужава си всеки лев!

Мария Ненчева
Мария Ненчева, Собствен бизнес

★★★★★

Бях взела твърдото решение да стоя далеч от всякакви подобни платформи, мембършип сайтове и подобни, докато не попаднах на материалите на Христо. Нямаше как да не се възхитя на качеството ви. С хилядите $$$ похарчени за обучения, наистина мога да направя разликата – професионална работа, с много добавена стойност! Нареждам продукта ви сред най-добрите примери на световно ниво: подборът на теми, дълбочината, страхотните ресурси.

Лили Симеонова
Лили Симеонова, предприемач

★★★★★

През последните няколко месеца беше тежко за почти всички бизнеси. В тези времена на криза ясно си проличават стойностните и важните неща. Кухите и фалшиви бизнеси и оферти изведнъж изчезнаха от хоризонта и останаха само тези, които даваха най-много стойност и бяха полезни и нужни на хората. Доверието и лоялността на клиентите се печелят трудно, но са безценни точно в този момент, когато бизнесът има нужда от подкрепа. Lifehack е точно такъв, доказан във времето, защото знам какво правите и какви усилия са необходими, за да се поддържа едно такова високо ниво като вашето.

Анита Николова
Анита Николова, www.anidigit.com

★★★★★

Инвестирам в компанията ни средно годишно над 30К лв. за обучения, а Мастърхак има най-добра възвръщаемост от всичко.

Никола Минков
Никола Минков, serpact.bg

★★★★★

Едно ръководство на Мастърхак просто те хваща за ушите и те превежда супер бързо и лесно от точка А до точка Б!

Иван Кузманов
Иван Кузманов, mybrainawareness.com

★★★★★

Клуб Мастърхак ми е помогнал дори при сделки с клиенти, защото съм бил подготвен с интересен и „различен“ отговор!

Борислав
Борислав Колибаров, marmalab.agency

★★★★★

Повярвайте ми, тази общност от хора може да разреши всеки проблем и да ви даде изключително добри идеи и съвети!

Славчо Панов
Славчо Панов, websitedesign.bg

★★★★★

Тук намирам супер ценно съдържание, подкрепено с реални практически примери, без да е нужно да го отсявам.

Цвети
Цветелина Ненкова, superhosting.bg

★★★★★

Спестява ми време. Прави бавното – бързо. Място, където мога да уча конкретни, приложими, практически неща!

Кирил Йовев
Кирил Йовев, webselo.com

★★★★★

Да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е голяма рядкост!

Бисер Вълов
Бисер Вълов, Beyond Academy

★★★★★

Клуб Мастърхак се превърна в една от най-добрите ми инвестиции!

Георги Малчев
Стойне Василев, smartmoney.bg

★★★★★

Тук в клуба има много по-качествена информация от тази на прехвалените обучения, лектори и семинари!

Кирил
Кирил Владимиров, Предприемач

★★★★★

Като член на клуб Мастърхак от 2 години мога лично да гарантирам за високото ниво на премиум съдържанието!

Веселин Тонов
Веселин Тонов, videofabrika.bg

★★★★★

Абонаментът ми за Мастърхак е един от най-добрите ROI, които съм имал. Това си е Brain Mega Pack от Мастърхак!

Ивко БЕновски
Ивко Беновски, cancercare.bg

★★★★★

Невероятно полезно съдържание! Изключително много стойност! Много се забавих с влизането си в клуба!

Симона Костова
Симона Костова, DigitalPro

★★★★★

Много малко места дават толкова много стойност като Мастърхак!

Георги Малчев
Георги Малчев, Агенция Xplora

★★★★★

Абсолютно безкомпромисно качествено съдържание. Уникално за БГ пазара!

Борил Богоев
Борил Богоев, borilbogoev.com

★★★★★

Най-полезното съдържание, общност инструменти и ресурси на български за всеки предприемач и стартиращ бизнес!

Олег Петров
Олег Петров, Предприемач

★★★★★

За 3 години членство, клуба се превърна в една от най-добрите инвестиции – за мен и за бизнесите, които управлявам!

Ваня Ананиева
Ваня Ананиева, intellect.bg

★★★★★

Kлyбът ми cпecтявa мнoгo вpeмe и пapи зa инфoрмация и cъвeти, ĸoитo инaчe cтpyвaт cĸъпo или нe ми ocтaвa вpeмe за тях!

Калоян Христов
Калоян Христов, varriosport.bg

★★★★★

Безспорно най-доброто съдържание с ЕМПАТИЯ. А общността е с хора, които искат да градят, да споделят и помагат!

Ана Йовчева
Ана Йовчева, Адвокат и медиатор

Присъединете се към над 1900 експерта, собственици на бизнес и амбициозни хора, които всеки ден постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Изберете си абонамент

За съдействие:

☎️  0878 977 107

лого клуб Мастърхак

Инфо за месечния абонамент:

ВАЖНО:

При 6 последователни подновявания, отключвате VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове + достъп до секретната група - FREE.

➤ За кого е подходящ месечния абонамент:

🟩 За тези от вас, които са скептични към клуба и биха искали да се уверят, че ще получат стойност.

🟩 За тези, които в момента нямат възможност да си позволят по-дългите абонаментни планова, но биха искали да ползват съдържанието ни.

🟧 За разлика от останалите абонаментни услуги, при нас можеш да го спреш от профила си, когато ти поискаш - супер лесно, само с 1 клик!

➤ Как да платя за месечен абонамент:

Плащането е само с карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решиш да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който ще те уведомява за това.

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми?

Абсолютно да! За картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe.

Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент, тъй като данните се съхраняват от Stripe.

➤ Как мога да спра месечния абонамент:

Може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на имейли).

Направили процедурата изключително лесна - спираш го само с кликването на един бутон от профила си.

*Този абонамент не включва достъп до VIP зоната на клуба.

Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

  • ✉️ office@lifehack.bg
  • 😍 Live чат - долу в дясно
  • ☎️  0878 977 107

Бъди иноватор...

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак.

Месечен абонамент

ВАЖНО:

При 6 последователни подновявания, отключвате VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове + достъп до секретната група - FREE.

➤ За кого е подходящ месечния абонамент:

🟩 За тези от вас, които са скептични към клуба и биха искали да се уверят, че ще получат стойност.

🟩 За тези, които в момента нямат възможност да си позволят по-дългите абонаментни планова, но биха искали да ползват съдържанието ни.

🟧 За разлика от останалите абонаментни услуги, при нас можеш да го спреш от профила си, когато ти поискаш - супер лесно, само с 1 клик!

➤ Как да платя за месечен абонамент:

Плащането е само с карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решиш да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който ще те уведомява за това.

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми?

Абсолютно да! За картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe.

Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент, тъй като данните се съхраняват от Stripe.

➤ Как мога да спра месечния абонамент:

Може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на имейли).

Направили процедурата изключително лесна - спираш го само с кликването на един бутон от профила си.

*Този абонамент не включва достъп до VIP зоната на клуба.

Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

  • ✉️ office@lifehack.bg
  • 😍 Live чат - долу в дясно
  • ☎️  0878 977 107

Бъди иноватор...

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак.

Вижте как да платите абонамента си:
Как да платите абонамент:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак