ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Стани част от фабриката за най-полезното съдържание на български!

клуб Мастърхак - оригиналът

какво дава клуб Мастърхак

Никога не е било по-лесно да намираш каквато и да е информация, но по-трудно от всякога е да откриеш тази, която ще ти носи пробив. Ето защо създадохме клуб Мастърхак

Иновативно съдържание и интелигентна общност, които дават резултати:

Ръководства

практически ръководства за дигитален маркетинг и копирайтинг

Мини курсове и практически ръководства, които да приложиш веднага. Без общите приказки

Секретна група

секретна група на клуб Мастърхак

Секретна група в собствена платформа, извън шума на Facebook, в която споделяме идеи и ресурси

VIP зона

онлайн курсове за маркетинг

VIP зона с курсове(en) на стойност хиляди левове за абонатите с минимум 6 мес. абонамент

Библиотека

библиотека с електронни книги

Колекция от специално подбрани книги за психология, маркетинг, бизнес, копирайтинг (en)

Аудио статии

аудио статии на български

Над 200 аудио материала на български, които може да слушате на телефона, в колата или на лаптопа

Само за абонати

абонамент за клуб Мастърхак

Без реклами за членове на клуба. Само любимите ви теми + опция за запазване на статии за по-късно

★★★★★

Микро съдържание. Максимум полезност

Чрез своя иновативен механизъм, ĸлyб Macтъpxaĸ пoмaгa нa своите членове дa paзвиват ceбe cи, ĸapиepaтa и бизнeca cи много по-бързо от всички останали, ĸaтo ежедневно им ocигypявa есенцията на най-добрите съвети, идеи, инструменти, ноу-хау и ресурси. Без дигитален шум, общи приказки, стрес и натоварване.

ресурси

Качествено съдържание и интелигентна общност, които не сте виждали на друго място, но винаги сте искали да имате!

Над 2000 активни абоната / Над 75% от тях подновяват абонамента си редовно / Собствена секретна социална мрежа / Познание и ресурси на стойност хиляди левове на цената на 1 кафе на ден / Споделяме и нашия личен опит.

Парите не могат да ти купят време… освен ако с тях не си вземеш абонамент за Мастърхак 

Купете годишен абонамент и вземете 🎁

Специална – еднократна оферта

Освен пълен достъп до всички ресурси на клуба за 13 месеца, тази оферта ви дава отстъпка от 300 лв + специален подарък: комплекта MasterHack Journal на стойност 99 лв.
Подари Абонамент
Направете умен подарък! Зарадвайте любим човек, партньор или приятел с абонамент за най-полезното съдържание, идеи, инструменти, ноу-хау и ресурси. Позвънете ни на 0878 977 107 или ни пишете на имейла, за да задвижим нещата.
корпоративен абонамент за Мастърхак
Корпоративен Абонамент
Повишете добавената стойност и подобрете уменията на служителите си като им осигурите достъп до иновативно съдържание, инструменти и ресурси, с които да развиват бизнеса ви. Пишете на office@lifehack.bg, за да изготвим оферта.

Ако избереш месечен абонамент и направиш 6 последователни подновявания, също ще отключиш достъп до VIP зоната

★★★★★

100% безусловна гаранция за удовлетвореност

гаранцияЗапознайте се с НАШАТА безУСЛОВНА 100% гаранция ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако в следващите 30 дни не намерите нещо полезно в нашите ръководства и премиум материали, ще се радваме да ви възстановим 100% от сумата.

Изберете абонамент според възможностите си и влезте в секретната ни общност.

Ако не откриете полезност в това, което правим, ако не намерите съмишленици или партньори, ако не започнете да постигате повече в живота, работата или бизнеса си, ще ви върнем 100% от парите. Тази гаранция покрива 30 пълни дни от нов абонамент – време, през което аз и моя екип ще направим всичко по силите си да ви помогнем да успеете.

Надявам се скоро да станем част от историята на вашия успех.

Позволете ни заедно с вас да се борим за него!

С Уважение,

Христо Стоянов

Често задавани въпроси:

Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

🔰 Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата всеки път ръчно да подновявате абонамента си.

Освен това, ако използвате този вид абонамент с автоматично подновяване месечната ви такса става наполовина по-малка (спестявате 50% от цената).

Как да платите – стъпка по стъпка:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Завърши поръчката“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента (или спирането му от ваша страна) достъпът се възстановява след като го подновите.

Точно както е при картата ви за фитнеса!

🚨 Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (събота и неделя).

⏰ Ако не ви се чака: изпратете платежното на имейл office@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?

Да, разбира се!

За да ви издадем фактура, моля попълнете полето “Бележки” в страницата за плащане с данните на фирмата и отбележете дали е регистрирана по ДДС.

Лайфхак Медиа Груп ЕООД е регистрирана по ДДС, което ви дава възможност да намалите разхода си за абонамента с още 20%.

При посочени данни фактура се издава до 5 работни дни.

Какво точно ще се случи след като се абонирам?

Стандартният месечен абонамент ви дава достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание (ръководства и аудио статии), разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. След като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането, може да прочетете или слушате материали от категорията Premium или да си изтеглите книга.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци чрез месечния автоматичен абонамент, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове.

Като член на клуба ще получавате и нашия ексклузивен седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🚨 ВАЖНО: Когато абонаментът ви изтече и не го подновите, достъпът до клуба, до секретната ни група и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично. Може да активирате достъпа си отново като подновите абонамента си.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

🔰 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и един абонат може да използва достъпа си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент. В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и секретните групи, без обяснение.

Как да вляза в секретните групи на клуба?

След като активирате абонамента може да подадете заявка за Facebook групата на клуба от този линк. А за новата ни платформа ще ви изпратим специален имейл, от който да активирате достъпа си. Ако не виждате имейла, проверете в папка спам на пощата си. Всичко за платформата може да намерите на тази страница.

🚨 Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент = един човек в секретната група.

Секретната група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

Помнете: Качеството на едно общество зависи от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

С какво клуб Мастърхак е по-различен от останалите?

 • Форматът

Ако сте разочаровани от традиционния начин на учене (присъствени и онлайн обучения, курсове и уебинари) с този иновативен формат ще разполагате с есенцията на най-ефективните тактики, стратегии и инструменти в света – на всеки вид устройство, независимо къде се намирате. Постигайте повече само за 20 минути на ден или по-малко. Без допълнителни ангажименти и общи приказки.

Тук не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на курсове, присъствие на лекции и писане на домашни.

(освен ако нямате излишно време за губене).

Това е нов формат неформално обучение, който ви осигурява информация, с която да решавате проблемите си и да постигате целите си 24/7.

С този формат вместо вас, ние ще отсяваме най-полезната и авторитетна информация в света по темите, които ви вълнуват. А най-хубавото е, че може да я приложите веднага, където и да се намирате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността! В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени.

В Мастърхак обновяваме материалите си динамично с най-новите тенденции, подходи, стратегии и инструменти.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за работата и бизнеса ви. При университетите получавате информация само по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

Каква е разликата между нас и Капитал?

Те ви доставят просто новини. Ние ви даваме нови практически умения, знания, инструменти и ресурси, които може да приложите веднага.

За разлика от тях, ние имаме и страхотна общност в собствена платформа.

За инфо или помощ, позвънете на:

☎️  0878 977 107

Избери си абонамент

★★★★★

Защо редовно подновявате абонамента си за Мастърхак:


Реални хора, реални резултати:

Присъединете се към над 2000 експерта, собственици на бизнес и обикновени хора, които всеки месец постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Влез в клуба

лого клуб Мастърхак

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Всичко за автоматичния абонамент - 50% ОТСТЪПКА!

Месечният ни абонамент вече е с 50% намаление, благодарение на новия ни по-изгоден и удобен периодичен абонамент! Прочети до края и научи как да пестиш два пъти повече...

Членството в клуб Мастърхак вече е достъпно за всеки!

За да направим това разработихме специален едномесечен абонамент с автоматично подновяване, подходящ за хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-дългите ни абонаменти (6 месечен и годишен). 

Така месечният абонамент вече е на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец (50% намаление) и всичко това благодарение на най-добрата и сигурна технология в света за картови разплащания (Stripe).

В следващите редове ще ви разкажа накратко най-важното, което трябва да знаете за месечния ни абонамен.

Да започваме...

➤ За кого е подходящ месечния абонамент - за тези от вас, които не могат да си позволят (или не искат) да се възползват от по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да бъдат част от клуб Мастърхак.

➤ Какви са ползите - месечният абонамент ти дава 50% отстъпка от цената (всеки месец) и ти пести време като не ти се налага да подновяваш абонамента си ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти искаш.

➤ Как да платя за месечен абонамент - можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решите да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който те уведомява за това.

➤ Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент - да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта в профила ти (за повече инфо виж видеото).

➤ Ами ако нямам достатъчна наличност по картата - когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си.

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми - абсолютно! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe. Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент.

➤ Как мога да го спра - всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на мейли). За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна - спираш го само с един бутон от профила (как става виж във видеото).


ВАЖНО: след 6 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

🚨 Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

 • ✉️ office@lifehack.bg
 • 👤 Live чат - долу в дясно
 • ☎️  0878 977 107

🔰 Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак!

Условия за -50 ОТСТЪПКА:

ПЛАЩАЙ С -50% ПО-МАЛКО И ТО ВСЕКИ МЕСЕЦ

Нов, много по-изгоден и удобен абонамент!

За хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове, разработихме специална функция за периодично автоматично плащане на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец (1 лев на ден) - спестявате по 30 лв всеки месец от стандартната цена на месечния абонамент.

🚨 ВАЖНО: за да се възползвате от това огромно намаление от 50% и двойно по-ниската цена, имаме изискване за минимален период за автоматичен абонамент от 3 последователни месеца. Всеки по-кратък период ще бъде счетен за злоупотреба с клуба и неговата политика и абонатът да бъде изключен от него.

Прочетете до край и научете как да се възползвате:

#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез автоматично дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата ми от него:

1️⃣ Пестите време: не се налага да подновявате абонамента си ръчно

2️⃣ Месечната Ви такса е наполовина по-ниска (всеки месец пестите по 30 лв).

3️⃣ Можете да го изключите по всяко време само с един бутон от профила си

#3. Как да го използвам / как да платя с него


#4. Сигурни ли са банковите транзакции (технология)

За целите на периодичното плащане използваме технологията на една от най-големите, сигурни и авторитетни компании в света - Stripe, през чиято защитена платформа минават всички плащания с карта.

lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане

При периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали, Stripe ще дебитира автоматично банковата ви карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без вие да правите нещо.

Така абонаментът и достъпът Ви до премиум съдържанието, секретната група и ресурсите ни се подновява автоматично и то на половин цена.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата

Когато системата на Stripe опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да съобщи за проблема с картата. Ако при повторния опит системата ни не успее да поднови абонамента, неговият статус ще бъде превключен от активен на задържан докато не бъде направено плащане.

Ако сте подновили картата си, защото е изтекла или изгубена, то може да я смените в нашата система с новата от профила си (във видеото по-горе е показато точно как).

#5. Как да го спра

Може да спрете периодичния автоматичен абонамент по всяко време:

1️⃣ Влезте в профила си.

2️⃣ Изберете Subscribtions

3️⃣ Кликнете на Cancel

#6. При злоупотреби

🚨 ВАЖНО: Минималният период за използване на по-ниската цена и периодичен абонамент е 3 месеца. Всеки по-кратък период може да се счете за злоупотреба с клуба и абонатът да бъде изключен от него.

Причината:

Тази функция не е разработена, за да се "излъже" системата и да се правят абонаменти за по 1 месец, само заради по-ниската цена.

При установени такива случаи на самия абонат веднага ще му бъде блокиран достъпа до клуба и Фейсбук групата за срок от 6 месеца. Запазваме си правото да изключим завинаги от клуба абонати при съмнение за такива злоупотреби.

Бъдете иноватори!

Пестете времето и парите си чрез силата на технологията.

Ексклузивна оферта - Спести 300 лв + ПОДАРЪК

🏆 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Отключете всички ресурси и вземете супер подарък!

Ако изберете годишен абонамент, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите не само 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба - само за 1,2 лв / ден), но и ще ви изпратим до вратата полезен и ценен подарък: най-добрата книга, която някога сме чели 🎁


Ще ви подарим книгата:

"Похватите на титаните - тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота" от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света.

Накратко:

❤️ Влезте в клуба за 1 година

❤️ Вземете тази книга - напълно безплатно

❤️ Спестете 300 лв

Ексклузивна оферта

🏆 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Отключете всички ресурси и вземете супер подарък!

Ако изберете годишен абонамент, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите не само 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба - само за 1,2 лв / ден), но и ще ви изпратим до вратата полезен и ценен подарък: най-добрата книга, която някога сме чели 🎁


Ще ви подарим книгата:

"Похватите на титаните - тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота" от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света.

Накратко:

❤️ Влезте в клуба за 1 година

❤️ Вземете тази книга - FREE

❤️ Спестете 300 лв

Вижте как да платите абонамента си:
Как да платите абонамент:

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Последен шанс да спестиш 250 лв за най-желания абонамент + 1 месец FREE
- 55%