Чети, прилагай и постигай повече със специализираното съдържание на MasterHack

Това е клуб за специализирано съдържание достъпно чрез абонамент. Нещо като курсовете, но много по-добро!

В MasterHack създаваме практически ръководства, статии и мини курсове съдържащи есенцията на най-новите и ефективните практики, стратегии и експертни съвети от света на маркетинга, бизнеса, психологията, продуктивността и високите постижения, които веднага можеш да приложиш. Без празните приказки. Споделям и моя солиден опит! А в секретната ни Facebook група си помагаме, обменяме ресурси и идеи.

Практически знания, които веднага да приложиш!

Достъпни по всяко време. От лаптопа или телефона!

Когато четеш специализирано съдържание би искал то да е като упътване, като списък, който да следваш. Или като препоръки, които да приложиш, съвети, които да тестваш, нали? Затова при разработването на всеки от нашите материали основната ми цел е да отделя есенцията по темата и да подредя информацията така, че лесно да я ползваш в работата или бизнеса си.

В това число: екшън списъци, инфографики, изображения, видео уроци, PDF-и, инструменти, книги и други ресурси.

Защото искаш високо качество на справедлива цена!

В началото един от най-често задаваните въпроси беше – „Защо да плащам за съдържание, след като мога да го намеря безплатно?“ Да, днес можеш да намериш всичко стига да имаш свободно време и нет. Но ако си човек, който наистина цени времето си повече от това да се рови из нета, да превежда, да отсява и накрая да се окаже, че не се получава… Струва ли си?

Всъщност, ти не плащаш за съдържание, а за…

 • Да ти спестя времето, което ще загубиш, докато постигнеш резултати.
 • Да събера и отсея вместо теб най-важното по темите, които те вълнуват.
 • Да ти споделя личния си опит, който не можеш да намериш в интернет!
 • Да влезеш в качествена общност, в която да обменяме идеи и опит!
 • Да ползваш ресурси, които иначе трудно можеш да си позволиш!

Супер лесно!

 1. Избираш си срок – един, три или шест месеца (колкото по-дълъг срок, толкова по-голяма добавена стойност получаваш).
 2. Влизаш в страницата за плащане – без излишни стъпки!
 3. Въвеждаш име, имейл и парола.
 4. Избираш начин на плащане.
 5. Кликваш на бутона „Влез в клуба“
 6. Регистрира се профил, от който да следиш абонамента.
 7. Като изтече ще ти напомним да го подновиш, ако желаеш.

Докато имаш активно членство в клуба имаш и достъп до съдържанието, за което си се абонирал. След изтичане на абонамента той се възстановява като го подновиш. Точно като във фитнеса!

Влез в клуба

⚡ Важно: независимо какъв период на абонамента избереш, ако общия брой последователни месеци, за които си бил абониран стане 6 или повече, ще отключиш достъпа до ВИП зоната. Ако имаш въпроси по тази тема пиши ни на club@lifehack.bg или в Messenger.


Сайтът е подсигурен с SSL Encrypted сертификат, а онлайн плащанията се правят през сигурната и най-популярна система в България – ePay.

Може да платите: с дебитна или кредитна карта, с профила си в ePay или Банков превод


MasterHack не е просто еднократен курс за печелене на пари онлайн, за създаване успешна Facebook реклама с 0 лв или за намиране на мечтаната работа – темите, съдържанието и експертизата ни са много повече от това (и определено са доста по-сериозни)!

Чети само това, което си струва да знаеш и можеш да приложиш веднага – без общите приказки!

Отговори на често задавани въпроси и колебания:

Q: Как мога да платя?
A: С кредитна или дебитна карта през системата на ePay и Борика, чрез профила си в ePay.bg или чрез банков превод.

Q: Ако платя по банка, кога ще ми активирате абонамента?
A: Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч. Ако сметката Ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо, ако не е то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя). При плащането с карта абонамента се активира веднага!

Q: Как мога да подновя членството си като изтече?
A: Лесно, по абсолютно същия начин, както се абонирахте за клуба и първия път! Отново влизате в тази страница, избирате си срок и заплащате членството си. След това новия абонамент ще се активира. Ако решите да подновите, преди да изтече предходния Ви абонамент, ще прехвърлим остатъка от дните към новия, така че да не ги загубите. За целта просто ни уведомете.

Q: Автоматично ли се подновява абонамента?
A: Абонаментът се подновява единствено и само при Ваше желание и то ръчно.

Q: Как работи абонаментът в MasterHack?
A:
 Съдържанието в MasterHack е достъпно след заплащане на абонамент. Точно както е достъпна фитнес залата за ползване след като си вземете абонаментна карта. Абонаментите са месечни, тримесечни и 6 месечни. За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече ресурси ще ползвате и то на по-ниска цена. След като изтече ще Ви уведомим за това по имейл. Ако желаете може да го подновите. Може да следите това и от профила си. Когато абонаментът изтече достъпът до клуба и секретната група спира автоматично.

Q: Какво да правя след като се абонирам?
A: Ако искаш да прочетеш нещо от клуба, веднага след като се абонираш, просто влизаш в MasterHack и си избираш някой от ресурсите (вече си логнат в профила си). Ако се върнеш малко по-късно, отново можеш да влезеш на същото място и когато отвориш някое от ръководствата ще видиш линк за логване. Влез в профила си и статията или ресурса ще ти се отключи.

Q: Мога ли да ползвам клуба през телефона си?
A: Да, абсолютно! Материалите са оптимизирани за телефони и таблети, както и заплащането на абонамента. За Ваше по-голямо удобство обаче, препоръчвам Ви да използвате практическото съдържание на клуба през лаптоп или десктоп.

Q: Каква е разликата между lifehack и masterhack?
A: В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за изключително полезни и интересни неща, а в masterhack ще ви показваме как да ги приложите на практика в работата или бизнеса си. Едното е статии, другото са практически ръководства и ресурси!

Q: За колко напреднали са ръководствата?
A: Всяко от по-практически ориентираните ръководства, независимо от темата, е разделено на стъпки с подборни обяснения (текст, снимки и видео). Стремим се да ги пишем така, че да стане ясен процеса както на напреднали, така и на съвсем начинаещи потребители. Разбира се, ако някоя стъпка е неясна винаги може да ни пишете за още пояснения на лично или в секретната ни група.

Q: Колко често пускате нови ръководства?
A: Всеки месец пускаме от 2 до 4 нови ръководства като обновяваме и вече наличните с нова информация и инструменти.

Q: Как създавате ръководствата в клуба?
A: Преди да публикуваме нов материал, правим специално проучване на темата, анализираме много по обем материали. Използваме най-добрите източници, книги и ресурси плюс моя личен опит. След това отсяваме най-важното и приложимото. Следва оформяне и форматиране (текст, снимки, записва се видео) и чак тогава го публикуваме. Създаването на всеки материал в клуба изисква огромен труд, който отнема минимум седмица, но след това е актуален с години. Разбира се, появи ли се нещо ново и ценно по темата, обновяваме я с него.

Q: Само за Facebook ли пишете?
A: Facebook е само една от основните теми в клуба, но далеч не е единствената! Не толерираме подобно ограничаване до един-единствен инструмент! Интересите ни са изключително много и различни. Ще наблегнем и на други стратегии и инструменти за маркетинг, както и на промяната, визуалното въздействие и психологията. Темите, които вече сме планирали нямат аналог на български!

Q: Това само съдържание за онлайн бизнес ли е?
A: Абсолютно не! Темите, за които пишем включват и най-доброто от света на продуктивността, влиянието, психологията, начина на живот и изобщо всичко, което може да подобри работата, и бизнеса Ви. Не можем да си позволим да пишем само по една тема, защото подобен ограничен светоглед ще ограничи възможностите за растеж на нашите читатели!


Q: Сигурно ли е, че ще спечеля пари от материалите ви?
A: Нека Ви попитам нещо: Когато си купувате качествено списание с интересна и иновативна информация, очаквате ли да спечелите пари от това? Не и директно, нали? Lifehack е българска запазена марка с почти 10 годишна история и репутация и в никакъв случай не бихме си позволили да Ви дадем подобни лекомислени и несериозни обещания. Обещания върху, които нямаме никакво влияние. От нас ще получите най-доброто на, което сме способни като качествено съдържание! Но качеството Ви на живот и правенето на пари зависи от Вас.

Q: Как да вляза в секретната Facebook група и какво ще намеря там?
A: След като активирате абонамента си ще получите покана за групата по имейл (само така се влиза в секретните групи). Този имейл е автоматичен (праща се от Фейсбук) и затова може да попадне и в спам-а. Секретната ни Facebook група е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно. В групата споделяме и още много ценни ресурси, за които не сме писали в клуба.

Q: Предпочитам курсове на живо! За какво ми е това?
A: Супер! Щом Ви харесва и получавате това, за което сте платили – какво по-хубаво от това. Не очаквайте да Ви разубеждаваме. Всеки върши това, което му доставя най-голямо удоволствие и му носи най-голяма полза. А и има добри курсове, въпреки всичко!

Q: Защо съдържанието ви е платено?
A: Все още много малко хора у нас са узрели за идеята, че за да се създаде наистина качествено съдържание (продукт), то трябва да бъде подкрепено финансово (щом четеш това вероятно ти си от малцината, за което адмирации). Всички сме свидетели колко много безполезна безплатна информация губи времето ни ежедневно. Ние от lifehack.bg и MasterHack не искаме да сме част от това!

По тази причина в момента реинвестираме 90% от приходите на клуба в неговото развитие, в това число: купихме на най-скъпите и добри модули за управление на абонаментите, инвестираме в скъпи книги и курсове като източници за нашите ръководства, назначихме страхотен сътрудник, постоянно подобряваме техническата и визуална работа на сайта, разбира се и обслужването.

Не спираме да работим и върху даването на все по-висока стойност на същата цена. Да, не е лесно да се продават добри дигитални продукти, но ние сме убедени, че качественото съдържание заслужава да бъде платено. От това печелят и двете страни – винаги!

Ето какво казват членовете на секретната ни група за MasterHack…
Ако имаш въпрос пиши ни на club@lifehack.bg или в Messenger