Плащай свободно, плащай от телефона си с LeuPay Wallet

 

Присъедини се към над 190 активни и интелигентни хора, споделящи знания и опит помежду си – влез в клуб MasterHack и постигай повече с нашата общност, ръководства и ресурси 🚀

Следващият път, когато държите банкнота замислете се, че паричните знаци ни служат вече повече от 25 века! Разбира се, природата на парите претърпява промени, но физическото им изражение тепърва предстои да бъде преоткрито в духа на иновативното и свободно съвремие.

__________

Родният финтек лъв на Европейската сцена ще бъде заедно с „MTV Presents Varna Beach“ на първото музикално събитие с безкешови плащания в Югоизточна Европа.

Пътят към безкешово общество


Разплащателните карти могат да се разглеждат като първата амбициозна стъпка в посока преосмисляне начина, по който плащаме. Като продукт на 60-те обаче, те целят да допълнят иновативните за времето си спестовни продукти и да увеличат разплащателните опции, а не да изместят парите в обръщение. Разликата в поколенията е очевидна. Акцентът днес е върху оптимизирането на личните разходи чрез по-ефективното им управление, а не само върху свободния достъп до средства.

С динамичното развитие на мобилните технологии и нарастващото им интегриране в ежедневието, мобилните портфейли са дискутирана алтернатива от повече от пет години. Според данни на VISA за 2016, вече 54% от европейците правят редовни плащания от мобилния си телефон. И това далеч не е прищявка. Мобилният телефон предлага всички предпоставки, чрез които финансови и компютърни технологии могат лесно и удобно да се слеят, директно в ръцете на потребителя.

Макар и все още да не са се превърнали във финансов феномен, мобилните портфейли предлагат по-сигурен, лесен и най-вече умен начин за разплащане.

Какво всъщност е мобилният портфейл?


Класическия модел на мобилен портфейл е приложение, което събира всички кредитни и дебитни карти на едно място и позволява безконтактни плащания директно от телефона.

Чисто и просто, мобилният портфейл копира картовата информация от физическия носител и я комуникира с ПОС устройство чрез безконтактна NFC технология.

В силно развити кредитни общества като Америка, потребителите имат средно по четири разплащателни и още няколко карти за лоялност. Заедно с пари в брой и монети, съдържанието на портфейла нараства значително. Когато всичко е прилежно подредено в мобилното приложение, изборът на правилната карта и следенето на разходите е бързо и лесно.

Дори можем да си позволим да оставим портфейла вкъщи.

LeuPay Wallet – как „Златният лъв“ се отличава?


На пазара вече се предлагат редица мобилни портфейли, като често получаваме една и съща концепция в различна „опаковка“. За разлика от тях, LeuPay Wallet предлага по-богат набор от разплащателни функционалности с допълнителни нива на защита.

Можете да свържете LeuPay Wallet с няколко дебитни или кредитни карти за да захраните портфейла си с конкретна сума от всяка карта. Резултатът е, че плащате с телефона без да споделяте  с търговците личните си данни.

Подходът с онлайн плащанията е сходен. Създавате виртуална LeuPay Wallet карта и я използвате при онлайн плащания. Дори и да бъде компрометирана, тя има SMS потвърждение на плащанията, ПИН, лимити и разбира се е ограничена до стойността, с която е заредена.

Какво още може LeuPay Wallet


Едно от рядко срещаните предимства на LeuPay Wallet е незабавният сетълмент*.

Мобилният портфейл оперира във високотехнологична платежна среда от последно поколение и всички вътрешни движения се отразяват незабавно. Вследствие, преводите между LeuPay Wallet потребители са напълно безплатни и се обработват в реално време.

Бележка*: Сетълмент се нарича окончателното прехвърляне на средства по разплащателните сметки на участниците в платежния процес.

Това разкрива редица интересни възможности.

Например, приятели могат да разделят всяка сметка или разход за секунди по лесен и удобен начин. Освен това, хора които пътуват активно или работят зад граница, могат да пращат и получават пари свободно, избягвайки изходящи и входящи такси за превод и многодневно изчакване на средствата.

По-скъпи ли са мобилните плащания?

Не.

С LeuPay Wallet можете да плащате онлайн или на ПОС терминал с телефона без никакви допълнителни разходи. Захранването на портфейла е безплатно по банков път, плащанията и преводите на пари също. Самото приложение се разпространява безплатно и можете да го свалите от Play Store или App Store.

Как става?

______________

Свалете безплатното LeuPay Wallet приложение и създайте профил.

Добавете карта за захранване на портфейла или потвърдете самоличността си, за да го захраните по банков път. След като вече средствата са налични, можете да ги използвате свободно!

  • Включете NFC комуникацията на телефона си и плащайте на всеки ПОС терминал, приемащ безконтактни плащания.
  • Използвайте виртуалната карта за сигурни плащания в интернет, точно както използвате обикновена карта.
  • Изпращайте пари до други LeuPay Wallet клиенти, без такси.
  • Теглете кеш с предплатената VISA карта от банкомати в целия свят.

LeuPay Wallet и MTV Presents Varna Beach

Първото парти с изцяло безкешови плащания  в Югоизточна Европа

LeuPay Wallet е официален партньор на уникалното музикално шоу MTV Presents Varna Beach. На 15 Юли посрещаме едни от най-горещите имена на световната музикална сцена директно на плажа във Варна. За пръв път в Югоизточна Европа ще можем да отидем на парти без да носим кеш, плащайки директно от своя смарт телефон. Всичко става за секунди, без губене на ценни моменти в броене на пари или чакане на ресто.

Открийте свободата на мобилните плащания с LeuPay Wallet и MTV Presents Varna Beach и я направете част от начина си на живот!!

11
Остави коментар

avatar
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ЖороДимитърe.tsn.Marin StoyanovИван Занков Recent comment authors
нови стари
Жоро
Гост
Жоро

Това приложение от българи ли е разработено?

Димитър
Гост
Димитър

А със смартчасовник мога ли да платя
къде се инсталира на телефон ли устройство за плащане (телефона ми е стар и не го ползвам за основен макар да има NFC а новият ми няма,но часовникът ми има) ?

Иван Занков
Гост
Иван Занков

Да. Работи безупречно и е доста практично.

nikisas
Гост
nikisas

Всеки смарт телефон ли става, имам предвид всеки телефон ли поддържа тази NFC технология или това е от самото приложение? Простот телефона ми е доста старичък.

Marin Stoyanov
Member
Marin Stoyanov

Телефона ти трябва да има NFC

Симеонов
Гост
Симеонов

Едва ли е много практично за България все още. В много магазини касиерките са инструктирани да искат документ за самоличност при плащане с карта. Освен това не всички пос терминали поддържат безконтактно плащане и ако не нося пластиката ще си увисна на някоя бензиностанция без да мога да платя. Извод: плащането с NFC през телефона е непрактично, но пък отваря още една възможност за кражба на банкови карти и лични данни

Marin Stoyanov
Гост
Marin Stoyanov

На мен никога до сега не са ми искали документ за самоличност като плащам с карта.
Иначе за терминалите си прав, аз затова винаги си нося и картата и парите с мен, в случай че изобщо няма терминал там където отивам. Все пак в големите магазини и ресторанти има терминали с NFC

Мартин
Гост
Мартин

Далеч не съм съгласен с кражбата на картови данни, това са поредните митове и легенди които пускат. Аз лично знам за това приложение от близо година и го ползвам активно. Ако си в голям град са малко местата, където не можеш да платиш безконтактно, а и приложението дава възможност да си поръчаш физическа карта за такива момента. Ако търсиш извинение да не го ползваш можеш да си намериш 🙂

Marin Stoyanov
Гост
Marin Stoyanov

Аз го ползвам от няколко месеца и работи мн.добре. Най-често плащам с телефона в бензиностанции и в големите супермаркети. Касиерките ме гледат като полезно изкопаемо ама посвикнаха вече 🙂

Иван Кънев
Гост
Иван Кънев

Имам само един въпрос. Работи ли в България, защото услуги като „Apple Pay“, „Android Pay“ и „Samsung Pay“, не работят.

e.tsn.
Гост
e.tsn.

Работи, да. Ползвам го от 3 дни и работи безпроблемно.

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top