ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
Плащай от телефона

Плащай свободно, плащай от телефона си с LeuPay Wallet

Запази за после

Следващият път, когато държите банкнота замислете се, че паричните знаци ни служат вече повече от 25 века! Разбира се, природата на парите претърпява промени, но физическото им изражение тепърва предстои да бъде преоткрито в духа на иновативното и свободно съвремие.

__________

Родният финтек лъв на Европейската сцена ще бъде заедно с “MTV Presents Varna Beach” на първото музикално събитие с безкешови плащания в Югоизточна Европа.

Плащай от телефона

Пътят към безкешово общество


Разплащателните карти могат да се разглеждат като първата амбициозна стъпка в посока преосмисляне начина, по който плащаме. Като продукт на 60-те обаче, те целят да допълнят иновативните за времето си спестовни продукти и да увеличат разплащателните опции, а не да изместят парите в обръщение. Разликата в поколенията е очевидна. Акцентът днес е върху оптимизирането на личните разходи чрез по-ефективното им управление, а не само върху свободния достъп до средства.

С динамичното развитие на мобилните технологии и нарастващото им интегриране в ежедневието, мобилните портфейли са дискутирана алтернатива от повече от пет години. Според данни на VISA за 2016, вече 54% от европейците правят редовни плащания от мобилния си телефон. И това далеч не е прищявка. Мобилният телефон предлага всички предпоставки, чрез които финансови и компютърни технологии могат лесно и удобно да се слеят, директно в ръцете на потребителя.

Макар и все още да не са се превърнали във финансов феномен, мобилните портфейли предлагат по-сигурен, лесен и най-вече умен начин за разплащане.

Плащай от телефонаКакво всъщност е мобилният портфейл?


Класическия модел на мобилен портфейл е приложение, което събира всички кредитни и дебитни карти на едно място и позволява безконтактни плащания директно от телефона.

Чисто и просто, мобилният портфейл копира картовата информация от физическия носител и я комуникира с ПОС устройство чрез безконтактна NFC технология.

В силно развити кредитни общества като Америка, потребителите имат средно по четири разплащателни и още няколко карти за лоялност. Заедно с пари в брой и монети, съдържанието на портфейла нараства значително. Когато всичко е прилежно подредено в мобилното приложение, изборът на правилната карта и следенето на разходите е бързо и лесно.

Дори можем да си позволим да оставим портфейла вкъщи.

LeuPay Wallet – как „Златният лъв“ се отличава?


Плащай от телефона

На пазара вече се предлагат редица мобилни портфейли, като често получаваме една и съща концепция в различна „опаковка“. За разлика от тях, LeuPay Wallet предлага по-богат набор от разплащателни функционалности с допълнителни нива на защита.

Можете да свържете LeuPay Wallet с няколко дебитни или кредитни карти за да захраните портфейла си с конкретна сума от всяка карта. Резултатът е, че плащате с телефона без да споделяте  с търговците личните си данни.

Подходът с онлайн плащанията е сходен. Създавате виртуална LeuPay Wallet карта и я използвате при онлайн плащания. Дори и да бъде компрометирана, тя има SMS потвърждение на плащанията, ПИН, лимити и разбира се е ограничена до стойността, с която е заредена.

Какво още може LeuPay Wallet


Едно от рядко срещаните предимства на LeuPay Wallet е незабавният сетълмент*.

Мобилният портфейл оперира във високотехнологична платежна среда от последно поколение и всички вътрешни движения се отразяват незабавно. Вследствие, преводите между LeuPay Wallet потребители са напълно безплатни и се обработват в реално време.

Бележка*: Сетълмент се нарича окончателното прехвърляне на средства по разплащателните сметки на участниците в платежния процес.

Плащай от телефонаТова разкрива редица интересни възможности.

Например, приятели могат да разделят всяка сметка или разход за секунди по лесен и удобен начин. Освен това, хора които пътуват активно или работят зад граница, могат да пращат и получават пари свободно, избягвайки изходящи и входящи такси за превод и многодневно изчакване на средствата.

По-скъпи ли са мобилните плащания?

Не.

С LeuPay Wallet можете да плащате онлайн или на ПОС терминал с телефона без никакви допълнителни разходи. Захранването на портфейла е безплатно по банков път, плащанията и преводите на пари също. Самото приложение се разпространява безплатно и можете да го свалите от Play Store или App Store.

Как става?

______________

Свалете безплатното LeuPay Wallet приложение и създайте профил.

Добавете карта за захранване на портфейла или потвърдете самоличността си, за да го захраните по банков път. След като вече средствата са налични, можете да ги използвате свободно!

  • Включете NFC комуникацията на телефона си и плащайте на всеки ПОС терминал, приемащ безконтактни плащания.
  • Използвайте виртуалната карта за сигурни плащания в интернет, точно както използвате обикновена карта.
  • Изпращайте пари до други LeuPay Wallet клиенти, без такси.
  • Теглете кеш с предплатената VISA карта от банкомати в целия свят.

Плащай от телефона

LeuPay Wallet и MTV Presents Varna Beach

Първото парти с изцяло безкешови плащания  в Югоизточна Европа

LeuPay Wallet е официален партньор на уникалното музикално шоу MTV Presents Varna Beach. На 15 Юли посрещаме едни от най-горещите имена на световната музикална сцена директно на плажа във Варна. За пръв път в Югоизточна Европа ще можем да отидем на парти без да носим кеш, плащайки директно от своя смарт телефон. Всичко става за секунди, без губене на ценни моменти в броене на пари или чакане на ресто.

Открийте свободата на мобилните плащания с LeuPay Wallet и MTV Presents Varna Beach и я направете част от начина си на живот!!

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...
4.7 / 5 от 1300+ човека
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди

СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...