ВЛЕЗ В КЛУБА
летящ старт в интернет маркетинга,курс по онлайн бизнес,как да печелим пари от сайт,онлайн бизнес

РЕАЛНИ резултати с „Летящ старт в Интернет маркетинга“

  •  
  •  
  •  

Запази за после

Интернет бизнеса напредва с все по големи темпове!

И най-доброто, което можеш да направиш, за да си успешна част от него е да се включиш в уникалния практически курс:

„Летящ старт в Интернет маркетинга“

Първия по рода си курс изцяло на Български език!

Аз и скромния ми сайт lifehack.bg имаме честта да сме един от партньорите на единствения по рода си до момента ПРАКТИЧЕСКИ курс за онлайн маркетинг наречен „Летящ старт в Интернет маркетинга“!

Аз не подкрепям току така всеки, но този път нямаше как да откажа на толкова полезен и обещаващ курс като този и особено на неговия създател Борил Богоев-изключително голям и доказал се професионалист с репутация на която би завидял всеки интернет предприемач.

Подкрепям инициативата, защото знам че си струва и има смисъл!

Особено искам да Ви обърна внимание, че самия курс ще е изцяло на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. До сега много ми се искаше да участвам в нещо подобно, но всичко, което се предлагаше като практически онлайн курсове за е-маркетинг беше изцяло на английски и в мен се пораждаше постоянно притеснението-да се мъча да разбера какво казват или да се мъча да науча нещо? Кое по напред да правя по дяволите?

И ето че с предстоящия курс „Летящ старт в Интернет маркетинга“ проблема ми е решен. Тук ще трябва единствено да попивам как правят онлайн бизнес най-добрите и след това просто да го приложа. Сигурен съм че не съм само аз, който е очаквал едно такова събитие на български език с нетърпение.

Никак не обичам, когато някой каже че нещо ще става за първи път в България, но тук случая е точно такъв-в това няма спор. За първи път всички ние, които искаме да печелим по някакъв начин от интернет, от нашите сайтове и блогове ще имаме възможност ПРАКТИЧЕСКИ да разберем как точно да го направим.

Курса ще включва 12 много добре структурирани модула, в които ще се обърне внимание на всички необходимо, за да направите един успешен онлайн бизнес. Освен това курса ще бъде проведен онлайн, което означава освен че ще спестите разходи да ходите до София, особено тези от вас, които са като мен, но ще имате възможност лесно да следите това за което става въпрос седнали удобно на готиния си стол пред компютъра. Курса е интензивен и продължава 40 дни! Всяка седмица ще се вземат по два модула от програмата.

За екипа на Webface Consult и кой стои зад този изцяло практически семинар!

Борил Богоев

Борил Богоев започва да се занимава с графичен дизайн и предпечат от 1999 г., като много скоро се ориентира към уеб дизайна. От 2000 г. работи като уеб дизайнер и уеб разработчик в компютърна компания, а от 2003 г. основава собствена си фирма за уеб дизайн и мултимедия. С течение на годините през ръцете му са минали над 200 сайта и уеб базирани системи и неизброими рекламни карета и печатни материали. Броят на клиентите надвишава 60, като с почти всеки от тях има реализирани повече от един проект.

От 2002 той се насочва към интернет маркетинга и информационното предприемачество, като през 2003 г. създава първите си два блога на български език, а през 2005-та – своя първи блог, предназначен за англоезичния свят.

От 2005-та година насам, преминава през над 25 онлайн и офлайн обучения и курсове, свързанис с различни аспекти на интернет маркетинга – Афилиейт маркетинг, Блог мениджмънт и маркетинг, PPC маркетинг, управление на Membership сайтове, E-mail маркетинг и други. През Ноември 2010 г., защитава своята докторска дисертация на тема „Автоматизирани системи при бизнес моделите в Интернет“, подплатена с издадената от фондация „Потенциал“ книга по темата.

Силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговият неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

Цени за курса „Летящ старт в Интернет маркетинга“ !


  •  
  •  
  •  
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this