От експерти за експерти – 9 маркетинг конференции с 1 билет

Запази за после

F5 Conf става най-големият дигитален форум
у нас за маркетинг експерти


🏆 Ако F5 Conf беше книга, щеше да се казва „Майсторството”. 

😍 Ако беше цитат, щеше да е “Твоята среда определя твоя успех.”

⌨️ А ако беше бутон от клавиатурата, щеше да е “F5 – Refresh”.

През последните 6 години, F5 Conf се утвърди като най-голямото еднодневно събитие за Facebook & Instagram marketing в страната.

От тази година проектът се превръща в дигитален форум от 8 специализирани онлайн конференции от експерти за експерти с 1 обобщаваща присъствена конференция на живо. 

По време на всички 9 събития доказани специалисти с дългогодишен опит от различни сфери на дигиталния маркетинг ще предават практически знания, ще споделят новости и промени.

Ще вдъхновят и с успешни примери всички специалисти, маркетинг мениджъри и собственици на бизнес, които искат да вдигнат професионалната си игра на ново ниво.

Защо е повече от конференция…

“Макар в България да има редица качествени събития и маркетинг курсове за начинаещи и напреднали, установихме, че експертите в бранша се учат предимно от чуждестранни лектори, а използват локалните събития за нетуъркинг и привличане на клиенти.” – споделя Стилиян Запорожанов – организатор на проекта.

“В последните 6 години нашата конференция се утвърди като едно от най-практическите маркетинг събития, където всеки лектор предава своите знания чрез структуриран и стъпковиден формат, който може да се приложи от зрителите още на следващия ден” – добавя той.

Надграждайки проекта от 1 на 9 конференции (8 онлайн и 1 на живо в зала), заедно с едни от най-добрите агенции и гост лектори експерти в бранша, F5 Conf ще предложи уникален модел за участие с 1 билет, който дава достъп до всички 9 конференции в сферите на Facebook, Instagram, TikTok, Google, SEO, E-commerce, B2B и Influencer marketing.

Билетът включва и 1-годишен достъп до затворена учебна зона с видео записи от всяко събитие за последващо гледане и прилагане.

“Повече от конференция” на практика означава повече конференции.

Но не само.

Освен практическо знание от лектори от България и чужбина, всички участници в F5 Conf ще имат допълнителен достъп до 9 тематични нетуъркинг събития, фокусирани върху всяка отделна конференция и темите в нея. Тези събития ще дадат възможност за изграждане на нови контакти между участници, лектори, спонсори и партньори.

От експерти за експерти

Да създадеш най-практическите и полезни конференции по дигитален маркетинг е предизвикателство. И огромна отговорност.

Поради тази причина главният организатор DigitalPRO привлича като съорганизатори и партньори водещи маркетинг агенции и експерти в бранша, с които заедно да направят проекта успешен и полезен за българската маркетинг индустрия.

Основни съорганизатори и част от лекторите на специализираните конференции са:

  • httpool (тема: Facebook)
  • Digitas (тема: Google)
  • Beyond Academy (тема: Instagram)
  • Anomaly (тема: TikTok)
  • Influencer.bg (тема: Influencer marketing)
  • Netpeak (тема: SEO)
  • Markademics (тема: E-commerce)
  • Limacon (тема: B2B)

По време на всяка конференция, успешни практики и case studies ще споделят гост-лектори – български и чуждестранни маркетинг експерти, представители на МЕТА, Google и TikTok, както и много известни инфлуенсъри и брандове в страната.

Повече дълбочина, удобство и време

Когато един експерт е успешен, той е ангажиран.

Поради тази причина основен приоритет е да не губи своето време с повърхностни статии, уебинари и събития на живо.

Затова организаторите на F5 Conf ще се фокусират върху:

#1. Практически лекции с новости, пазарни данни и трендове, както и успешни примери със стъпковиден анализ (т.н case study breakdown).

Чуждестранни гост лектори ексклузивно ще споделят работещи практики и примери. Съдържанието ще е предварително планирано и структурирано от агенцията експерт и съорганизатор. 

#2. Онлайн формат за консумиране на учебното съдържание с цел удобство, спестяване на време и последващо гледане за повече дълбочина и разбиране на съдържанието.

Всички събития ще бъдат излъчвани онлайн на живо в работен ден (сряда) от 10:30 ч. до 18:00 ч. и техни видео записи ще бъдат налични в затворена учебна зона за срок от 1-година.

#3. Финална конференция на живо (без видео запис), на която съорганизаторите на F5 Conf ще обобщят чрез лекции най-важните промени и трендове в техните сектори.

Събитието ще срещне на живо всички участници, лектори и спонсори, които ще представят своите бизнеси в експо зона и създадат контакти и потенциални партньорства помежду си.

Конференции, носещи резултати

“Нашата конференция не е единствена на българския пазар. Но нашите участници, които са посещавали други маркетинг събития, споделят, че F5 Conf няма аналог от гледна точка на практичност и дълбочина на съдържанието.

Причината за това е, че едни от най-добрите маркетинг експерти в България повярваха в нашата мисия и вече 6 поредни години дават всичко от себе си за нашите участници”.

За финал Запорожанов обобщава, че целта на проекта е да обедини на едно място всички дигитални агенции и експерти, където заедно с всички съорганизатори, всяка година и на всяко специализирано събитие да се споделя най-практичното и задълбочено маркетинг съдържание, което да носи резултати. 

Ако имате интерес към дигиталния маркетинг или ежедневно работите в сферата, то със сигурност участието в F5 Conf  ще бъде най-доброто бизнес решение за вас. Опитайте. 

Научи повече за събитието →

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак