Светът не се нуждае от повече съдържание. Светът има нужда от повече яснота, разбиране и смисъл…

Предстои да научите: как използването на професионален човешки филтър и препоръчано съдържание, вместо общи приказки и дигитален шум, може да ви помогне да постигате до 4 пъти повече!


През 2019 г. HBO въведе нова секция – Recommended By Humans (колекция от 150 видеа селектирани само от фенове).

Това определено е умно и анти-алгоритмично, внедрено с основателна причина: да дадат на хората качеството, което заслужават.

А какво правят социалните медии: Намаляват знанието и мъдростта благодарение на безполезната информация и дигитална плява.

Резултатът:

Най-голямото хранилище на знания, което светът някога е познавал, води до бедност на интелигентност и дефицит на внимание.

Но как да получаваме само най-доброто?

В свят, в който дигиталния шум е толкова силен, че едва долавяме сигнала, умните хора започнаха да търсят други умни хора, които да им покажат в каква информация си заслужава да инвестират времето и парите си. От тук произлезе и нов продукт – доверие!

В тази ситуация ролята на доверен дигитален филтър преведе нашия нов бизнес модел отвъд познатия маркетинг чрез съдържание, защото още преди 6 години стигнахме до извода, че…

Светът не се нуждае от повече съдържание…


Това, от което има нужда е повече яснота, разбиране и смисъл!

За съжаление хипнотизирани от инстантното скролиране, хората все по-трудно успяват да се “събудят”, за да осмислят, че инструмент, който им отделя зърното от плявата и сигнала от шума – е онази малка инвестиция, която ще им осигури голямото предимство.

Но как ще го направи…?

Като някой друг вместо тях ще върши черната работа като инвестира времето си, за да им осигури само онова, което наистина си струва да знаят, докато те се фокусират да успяват.

Друг вместо вас се рови, търси и отсява най-доброто съдържание…

Затова хора като мен избират много по-умния вариант:

Да четат / слушат есенцията от най-умните хора на планетата, вместо общи приказки, безплатни статии като тази (съжалявам, че се прецакахте) и досадни обяснения от дълги видеа.

Мозъкът ми не ми е даден за красота… Ето защо предпочитам да използвам моя като избирам някой друг вместо мен да ми отсява най-доброто от най-доброто. Да неговорим, че в Мастърхак ми го поднасят и в страхотна “опаковка” и в любимите формати. На останалите пожелавам приятно губене на време с тия безобразно разтегнати локуми… – Димитър Маринов, член на Мастърхак

Въпросът днес вече не е да четеш повече…

Ако е за едното браво – браво, много четеш, супер си!

И какво от това? Въпросът е да четеш по-малко и то само това, което наистина си струва да знаеш. Без глупостите!

Вече може би си мислиш:

Защо да не оставя алгоритмите да правят това вместо вас?

Защото резултатът от това е видим за всички и той е катастрофа – ниското качество, за което говорим се дължи именно на тях!

Колко време загубихте да разчитате на алгоритми да ви отсяват есенцията от огромното съдържание, което се излива в нета?

Погледнете Facebook, където алгоритъмът е причината за разпространяването на дезинформация и нанасянето на сериозен удар върху качеството на данните, които консумираме ежедневно.

Мислите, че няма алтернатива?

Нека ви покажа: съществува и то на български!

Това е най-полезната социална мрежа, извън шума на Facebook…

Защо това, което правим е уникално и полезно?

Филтрирането на съдържанието, което ще ви носи пробив изисква много човешки качества като комуникация, опит, съпричастност, креативност, стратегическо мислене, емпатия и дори мечтаене.

Наричаме ги още “меки умения” и това са областите, с които компютрите не могат да се справят, а там ние сме отличници.

Става въпрос за добра преценка и изискан вкус – отличителните белези на най-добрите дигитални филтри, задвижвани от хора.

Изкуственият интелект не притежава тези способности!

С други думи:

Алгоритмите могат да обобщават и да забелязват модели, но не могат да интерпретират конкретната значимост и по-дълбоките нюанси на идеите, бизнес стратегиите и принципите на даден автор, книга, видео или статия, за да ви извадят само онова, което ще ви носи смисъл.

Ето защо ние хората се нуждаем от други хора, които да ни служат като човешки филтри…

Реален човешки дигитален филтър…

Имаме нужда от истинска и ценна препоръка, за да пресеем зърното от плявата в търсене на истина, приложимост, адекватност и стойност.

Помнете:

Това е инвестиция, а не разход на пари, време и внимание!

Защото, ако се замислите ще установите, че някой друг вместо вас върши черната работа да събира, филтрира и отсява, за да ви сервира наготово само онова познание, което ще ви носи пробив.

Нека ви дам само един пример…с вас!

Ако имате бизнес, то за да привлечете повече клиенти в хипер конкурентната среда ще имате нужда от предимство!

А това може да ви осигури единствено качественото познание и информацията, все още непозната за останалия свят!

Какво би станало ако разполагате с такава?

За целта комбинирахме най-доброто и от двата свята:

Микро актуално съдържание, което е валидно “точно сега” и задълбочено и отсято, предоставящо валидирани решения, идеи и инструменти.


И за финал нека ви разкажа една истинска история…

Някога хората губели страшно много време в търсене на полезна и качествена информация, която реално могат да приложат.

За всички това било досадна и времеемка задача.

Всеки ден те били затрупвани от тонове нови и нови статии и видеа, които рядко им помагали с нещо. Единственото ценно, което намирали в тях били гръмките заглавия и разсейването за няколко минути.

А накрая получавали нещо още по-грандиозно – солидно разочарование!

Един ден обаче всичко се променило…

Фабриката за най-полезното съдържание на български…

Човек на име Христо, мечтател по душа, решил да спести на хората времето, което щедро пилели – време, което можели да прекарат с любимите си хора, вместо да превъртат повърхностни уеб страници. За целта той създал специален клуб, в който събирал най-полезната и практична информация в света на едно място!

Нарекъл това вълшебно място MasterHack!

В началото не го разбирали особено…

Но накрая, след години труд и старания, хиляди хора осъзнали, че това е място, което не им губело времето, а им помагало да постигат повече, защото друг вместо тях пестял времето на хората като им отсявал и събирал на едно място познанията, уменията и опита на най-умните хора на планетата, без глупостите и общите приказки.

От този ден нататък над 1200 интелигентни хора започнали да пестят време и да постигат повече, фокусирайки се само върху най-важните неща – тези, които наистина си струвало да знаят…


Помнете: единственият начин да спечелите в момента е като се учите по-бързо от всички останали!

Но учите ли умно?

Да ходите на курсове, да висите на лекции, да четете дебели книги, да гледате дълги и досадни видеа и да посещавате стотици сайтове?

Това ли е опцията за вас? Имате ли толкова време?

Ето ви много по-лесен начин за това

***

А вие?

Какво използвате, за да филтрирате информацията, която консумирате?

Споделете опита и инструментите си в коментарите 👇🏻


ПОЛЕЗНО:

Още 4 ресурса, които ще ти помогнат да постигаш повече:

🧠 Ако търсиш начин да отключиш потенциала си, трябва да опиташ похвата, с който унищожих това, което всеки път ме спираше.

💻 Ако искаш да разшириш бизнеса си, тази стратегия ще ти помогне да премахнаеш преградите пред растежа, към който се стремиш.

🐯 Ако търсиш начин да откроиш себе си или бизнеса си радикално, за да разбиеш конкуренцията, трябва да опиташ тази стратегия.

❤️ Ако искаш да си част от интелигентна общност, която да те разбира, изслушва и подкрепя, присъедини се към най-добрата.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА