Изглеждай ослепително с този единствен по рода си lifehack за облекло, стил и мода

К ак да изберем подходящо облекло – въпрос, който всеки от нас е задавал на себе си поне веднъж, изпадайки в ситуация, затрудняваща избора на дрехи. Всеки човек, в своето израстване като личност, е възпитаван да обръща особено внимание на външния си вид и начин на обличане. Разбира се, ние се променяме с годините: меним своите обноски, начин на поведение, мислене, а дори и начина, по който се обличаме.

Никога повече не се чуди какво да облечеш

Всички ние разбираме, че изборът на облекло е неделима част от нашето ежедневие, която трябва да бъде съобразена  с фактори като: събитието, което ще посетим, хората, които ще присъстват, актуалните тенденции в модата (въпреки ,че всеки от нас има различен и индивидуален стил и не всеки харесва наложената мода в настоящия момент)…и много други неща, които в изборът ни на облекло не бива да бъдат подценявани.

Всички ние, често изпадаме ситуации, при които избора на облекло ни затруднява поради една или друга причина, особено ако сме сменили начина си на живот, работата си, средата от хора, с които се срещаме, а доста често причината е, че просто искаме да бъдем различни и да се отличим сред останалите.

Поради тези причини ние – екипът на TrendDesire, създадохме нашия бизнес вдъхновени от идеята да помогнем на всички вас да изглеждате добре във всеки аспект от живота си, без да губите време или да заплащате допълнително за това.

За да разберете как тази услуга може да “хакне” външния ви вид, може би е най-добре да ви разкажем как работи системата, която разработихме.

В този ред на мисли, нека видим…

Как работи нашият сайт?

bg-title

screen1

hr

  • Регистрирайте се чрез попълване на електронна поща и парола.
  • Веднъж регистрирани, ще бъдете препратени към въпросник от няколко стъпки, които да попълните.
  • Ако решите да ги пропуснете, член от нашия екип ще се свърже с вас на по-късен етап, за да получи информацията. След като попълните или пропуснете въпросника, ще бъдете препратени към таблото за управление, където ще откриете система, чрез която да комуникирате с вашият личен стилист.
  • Вашето табло за управление ще ви показва препоръчаните от стилиста ви сетове, последни новини от блога ни, статусът и информация за направените от вас поръчки.
  • Свържете се със стилиста си, чрез нашата система за съобщения, опишете желанията и изискванията си за облеклото, което търсите. Споделяйки желанието си как бихте  искали да изглеждате, ще получите няколко визии, от които ще можете да изберете определени продукти или цялостните визии.
  • Направили своя избор можете да преминете към заплащане чрез количката за пазаруване. Нашата концепция е не просто да ви продадем някакви дрехи, а да ви предложим завършен стил, актулност, неповторимост на външния ви вид – услуги, които не се заплащат допълнително.

hr

Днес конкуренцията на пазара е твърде висока, което води до постоянно повтарящи се бизнес модели, които често са неуспешни сред обществото. Именно заради това ще ви предложим нещо повече…

Така се роди и идеята за нашия сайт…

bg-title

web-publicity1

Ние не искаме просто да продаваме дрехи или да бъдем част от нещо, което вече се е случвало… Това е услуга, чрез която даваме възможност на вас – клиентите да посочите събитието, а нашият стилист да избере облеклото ви за случая. Услуга, чиято стойност е безплатна за вас, но пести време, притеснение относно правилния избор и в същото време ви кара да се чувствате неповторими и единствени…

От утре Какво ще облечем?

Най-задаваният въпрос вече има отговор –  TrendDesire

[su_button url=”https://trendesire.me/” target=”blank” style=”flat” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”15″ center=”yes” radius=”3″ icon_color=”#ffffff” rel=”nofollow”]към новия ти външен вид[/su_button]

TRENDLOGO-black

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: