ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
cloudcart

Перфекционистите от CloudCart – ето кой ще се грижи за работата на твоя онлайн магазин в платформата

Запази за после
Фирмената ни култура не се определя от въпроса “защо?”, а от въпроса “защо не?”

В 21 век, когато технологиите са изместили голяма част от ръчния труд и когато живеем в един огромен виртуален свят, хората, с техните познания, стремежи и труд, са основния фактор, който определя конкурентоспособността на всяка фирма на пазара. В CloudCart са заложили на професионалисти, които не само имат техническите познания в своята сфера, но и са се припознали в мисията на компанията и са повярвали в продукта.

Представям ви част от експертите, които стоят зад изграждането на тази платформа. Запознанството с тях ще ви разкрие изключително интересни и полезни подробности от начина им на мислене и работа. Да видим:

Легенда

Евгени Нурков (E.Н.) – Project manager
Любомир Гърдев (Л.Г.) – Senior software engineer
Панайот Толев (П.Т.) – Senior front-end developer
Владимир Илиев (В.И.) – Team Leader of Front-end Developers
============================
Въпросите задава Христо Стоянов (Х.С.)


Представи се с няколко думи, какъв е професионалния ти опит:

3{Е.Н.} В 7-ми клас получих първия си урок по програмиране. От 12 години това е основната ми дейност.  Когато се захвана с нещо не се отказвам, докато не се получи наистина качествен продукт.

2{Л.Г.} На четиригодишна възраст се докоснах до програмирането, преписвайки примерен код на Pascal, без ясна концепция какво правя към онзи момент. После последва пауза докато не влязох в гимназия с такъв профил:

Програмни продукти и системи (ППС). Следват години,в които натрупах опит като програмист и така продължава и днес.

1{П.Т.} Самоук съм в програмирането, но винаги ме е привличало с възможностите и идеите си. На първата си работа в сферата получих и първото си сериозно обучение. От 2012 година насам програмирането е основната ми дейност, като вярвам, че най-голямата ми сила е в писането на CSS.

4{В.И.} В IT сектора съм от 12 години, като заниманията ми обхващат различни отрасли, свързани с web – project management, back-end development, front-end development, а също и графичен дизайн. Имам няколко отличия от BG Site, Computer Space, както и публикации в списание „.Net”.

През последните години се съсредоточих изцяло върху Front-end-a, тъй като в най-голяма степен отключва възможностите ми, а и благодарение на натрупания опит в различни отрасли, позицията ми е съвсем логична  – между back-end и графичен дизайн. В живота съм краен перфекционист, което допълнително помага за крайния резултат.


Какво те привлече в CloudCart като проект?

3{Е.Н.} Занимавам се с eCommerce от 10 години. В десети клас ме осени за първи път идеята за Клауд платформа за онлайн магазин и си търсех фирма, с която да я реализирам. Това беше и все още е възможността, в която се припознах.

2{Л.Г.} Проектът в същността си и предизвикателството до къде ще се разгърне. Имаме голям път за изминаване и вярвам, че с преценени стъпки в правилното време можем да изпълним целта.

1{П.Т.} За мен CloudCart  е сериозна платформа, която се цели да достигне световно ниво и лидерски позиции на пазара. Искам, и се радвам да бъда част от такъв проект.

4{В.И.} Интересът ми към CloudCart e огромен. Провокира ме най-вече от възможността и свободата да прилагаме най-модерните технологии в Web, което постоянно поддържа жив апетита ми към работата.


Как виждаш развитието на проекта през 2016?

3{Е.Н.} С всички модификации, които планираме да въведем, се надявам, до края на 2016г. да навлезем сериозно на световния пазар и да ни разпознават като име за качествен продукт и отношение към клиента.

2{Л.Г.} Виждам едно динамично бъдеще за проекта през 2016 г. Проектът е нов, тепърва трябва да се докаже и установи на пазара. Тази динамика си има цена и тя ще се изрази в множество изпитания и предизвикателства, през които ние ще трябва да преминем с правилната преценка, за да пожънем успех.

1{П.Т.} Предвиждам голям успех и то не след дълго.

Въвеждат се функции на световно ниво, които вярвам ще изстрелят платформата на пазара с темповете, които заслужава, за да се предостави на потребителя продукт, с който се работи лесно и в същото време е многофункционален и ефективен.

4{В.И.} Вярвам, че сме способни да бъдем лидери в тази ниша, разполагаме с ресурса и нужните хора да го осъществим. Дали през тази или следваща година…  убеден съм, че ще го направим, защото следваме правилния път и посока.


Вярваш ли в предимствата на eCommerce и какъв е твоят принос CloudCart да стане конкурент на световно ниво?

3{Е.Н.} Дългогодишният ми опит е насочен към внедряване на последните технологии във всичко, което правя.

Да, вярвам в eCommerce и бъдещето на виртуалния свят е базово за мен, за да съм успешен в работата си и това да се вижда от потребителя.

2{Л.Г.Мисля, че електронната търговия има потенциала да промени много неща към по-добро. Това се изявява, както в намаляване на вредните емисии и замърсяването за транспорт и поддръжка на складови наличности и съоражения, така и по редуциране количествата на използваната хартия в традиционната търговия.

Фактът, че с eCommerce може да се спести над половината от времето за търговия, не трябва да се пренебрегва. Фокусът ми е в това да направим CloudCart стабилна и надеждна платформа “под капака”, подобрявайки качеството на различни компоненти и елементи, предоставяйки стабилна работна база за потребителите и колегите.

Имам план. Надявам се да успея и това да бъде основният ми принос.

4{В.И.} Факт е, че през последните години онлайн търговията намира все по-голямо приложение и тази тенденция ще продължи. Според последните проучвания, скоро физическите магазини ще продължат да съществуват единствено като шоурумове, а самите покупки ще се извършват онлайн (през телефона). В този ред на мисли въпросът не е в какво вярвам аз, а какво реално предстои…


Приятните изненади от CloudCart тепърва предстоят. Ще следим отблизо развитието и новостите в платформата, защото определено си заслужава – особено като се има предвид експертите, които стоят зад нея.

Пробвахте ли я вече? Дали е толкова лесна за използване колкото казват?

Тествайте безплатно и споделете мнението си в полето за коментари:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
*въведете имейл → кликнете на бутона → проверете пощата си → потвърдете абонамента
★★★★★
Печели с УМА, не с времето си