Как да изберете сайт-букмейкър за спортни залози, от който да печелите пари?

спортни залозиСпортните залози са страхотно забавление за хората влюбени в хазарта, които много често са и запалени спортни фенове.

Дали ще залагате малки суми за победа на любимите си отбори или ще играете със специална стратегия, за да спечелите много пари – решението винаги е ваше.

Каквато и да е крайната цел на залозите ви, важно е да се запознаете с опциите, които предлагат букмейкърските къщи.

С този материал ще се опитаме да ви насочим как да изберете подходящ сайт за залога си с помощта на популярния портал за спортни залози Zalozibg.com.

В портала ще откриете подробни инструкции за:

 • Как да се регистрирате в букмейкърските къщи
 • Как да правите залози в най-големите букмейкърски къщи
 • Как да вкарвате пари в своите betting акаунти и после да ги теглите

Освен подобни ръководства, ревютата на Zalozibg включват и много други ценни детайли за букитата, за които ще стане въпрос по-нататък.

? Кои са най-добрите сайтове за залози

На пазара съществуват много конкуренти, които с удоволствие биха приемали вашите залози, но малко са тези с наистина развитите пазари.

Сайтовете за залози подреждат пазарите си по различен начин, но почти винаги ще виждате футбола на първо място. Те не винаги са по ред на популярност, но повечето букмейкъри предпочитат първо да показват най-големите пазари с най-много събития.

В специализираните ревюта на Zalozibg ще откриете кои са спортовете, които предлага всеки един букмейкър – някои са с 5 -10, а други с почти 100.

Разбира се трябва да проверите дали присъстват единствено спортовете, които обичате,  гледате и съответно на които бихте заложили. Едва ли ви вълнува наличието на плажен хандбал например, ако спортът не е сред любимите ви.

Повечето сайтове обаче гледат задължително да покажат основните спортове:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Конни надбягвания
 • Хокей на лед
 • Волейбол
 • Бокс

? Колко печели букмейкърската къща?

Zalozibg смятат коефициентите за основен фактор при избора на букмейкър и дават информация за тяхното равнище. Слабо известно е, че букмейкърите вземат малка комисиона за услугата, която предлагат.

Колкото по-малка е тази комисиона, толкова по-добри са печалбите на играчите.

Някои от букмейкърите дори предлагат пазари с увеличени коефициенти, при които компанията не само, че не взема комисиона, но дори връща на играчите повече пари, отколкото приема като залози!

? Как да регистрирате и направите залог?

Регистрацията е важна част от процеса по поставяне на спортни залози.

Причините са, че ви позволява да залагате с реални пари и да прехвърляте средства от акаунта в букмейкърската къща към личната сметка.

Регистрацията можете да направите много лесно.

Необходимо е единствено да предоставите информацията, която се изисква от съществуващата законова регулация.

Срещат се обаче известни разлики в исканата информация при регистрацията.

Затова Zalozibg, освен ръководства за регистрация, дава и конкретен списък с личните данни, които ще ви бъдат поискани при всеки сайт за залози.

Това може да се стори маловажно за мнозина, но в същото време много хора биха се възпрели от създаване на профил в даден сайт, ако им бъде поискана чувствителна информация, която не искат да дадат. И все пак ви съветваме да не се притеснявате за личните си данни, особено когато залагате в реномиран и лицензиран букмейкър.

Тези сайтове са достатъчно силно регулирани, за да няма опасност от злоупотреба.

? Защо да изберете сайт с мобилно приложение?

Ревютата на сайтове за залози в Zalozibg съдържат информация за наличието на приложение или поне мобилна версия.

Всъщност, в България вече няма онлайн букмейкър без своя мобилна версия, но екипът на информационния портал съветва да си намерите сайт за залози и с приложение, което да поддържа операционната система на вашия смартфон. Обикновено букмейкърските къщи имат добри апликации за Android и iOS, но част от тях избират само Android приложение.

? Има основание за тази препоръка:

Приложенията дават редица предимства пред отварящите се през мобилен браузър версии – по-бързо зареждане, по-лесен достъп, по-малко изразходвани мобилни данни и други.

? Обслужването на клиенти – ключов фактор за избора ви

Обслужването на клиенти в една букмейкърска къща е нещо като застрахователната полица – иска ви се никога да не се налага да я използвате, но ако все пак се наложи, добре е да я има на разположение. Все пак става дума за вашите пари!

Повечето хора се захласват по лъскавите и примамливи оферти на един букмейкър, но забравят да проверят кога и как ще могат да получат консултация, ако им потрябва.

И тук можете да разчитате на Zalozibg.com.

От ревютата за сайтове за залози става ясно:

 • Работното време за обслужване на клиенти – обикновено е 24/7, но ако имат друго работно време, то задължително е упоменато изрично.
 • Възможните опции за контакт

Препоръчително е да се спрете на букмейкър с денонощна поддръжка, но не по-малко важни са и начините за свързване с центъра за обслужване.

Телефонните разговори в някои случаи не са безплатни, но пък ако има само имейл  комуникацията ще става много бавно.

zalozibgОптималното решение отдавна е измислено и се нарича “чат на живо“ директно в букмейкърския сайт. Затова търсете букмейкър с такава услуга.

? Бонусите са кралят!

Не можем да подминем бонусите на оператора!

Специалистите от Zalozibg.com считат промоциите за изключително важни, особено за новобранците, тъй като чрез тях могат да получат много допълнителна стойност и ударна начална скорост в света на залозите.

Порталът има много материали по темата, включващи обобщителни статии за бонусите на букмейкърите, както и отделни статии с всички правила и условия на дадената промоция.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: