Цяла Източна Европа и Балканите се събират в София за SERP Conf. на 12 октомври

Лектори от 3 континента ще говорят за изкуствен интелект (AI) и употребата му в SEO, маркетинг със съдържание и промотиране, както и бъдещето в онлайн търговията. Предстои най-мащабната SEO конференция в Източна Европа и Балканите.

SERP Conf. е първото събитие в дигиталния бранш, официално подкрепено от Стопански факултет към Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е другия голям партньор на международното събитие.

Какъв ще бъде SERP за милионите бизнеси в Google и Bing?


Милиони онлайн търговци и Lead Generation компании зависят от Google и Bing. Големите промени, анонсирани от Bing във връзка с ChatGPT и Google променят и пренареждат пазара за най-добре конвертиращия канал в историята на дигиталния маркетинг – Органичен трафик (SEO).

Някои от важните теми на конференцията са:

  • Наказва ли Google AI генерираното съдържание, щом търсачката съвсем скоро ще бъде задвижвана от изкуствен интелект?
  • Какви стъпки да предприема за своя бизнес за по-добра видимост в резултатите от търсенето на Google? 
  • Какъв е риска, ако не предприема нищо, а изчакам промените?
  • Да насочим ли вниманието си към Bing?
  • Как да разпределим бюджетите си за дигитален маркетинг? 

Отговорите на тези въпроси ще получим на:

SEO конференцията SERP Conf. 2023.

Експерти от 3 континента за първи път в София на едно място


На 12-ти октомври 15 ТОП експерти от 3 континента ще отговарят на най-задаваните въпроси в света на оптимизацията на уеб сайтове. 

Всеки панел от събитието ще засегне различен аспект от SEO, eто кои са те и имената на специалистите:

  • Technical SEO – Петър Николов (Mobilio) и Мария Георгиева (Payhawk)
  • eCommerce SEO – Natalia Witczyk, Begum Kaya (BK Solutions) и Евгени Йорданов (NEXT BASKET)
  •  AI & SEO – Koray Tuğberk GÜBÜR (Holistic SEO & Digital), Калин Каракехайов (Seo.Domains, Edoms.com), Димитър Димитров (Inbound.bg)
  • Python & SEO – Olesia Korobka (Fajela) и Дидо Григоров (Serpact)
  • Future of SEO – Христина (Тина) Мангелова (Growth Skills), Craig Campbell (Craig Campbell Company) и Judith Lewis (DeCabbit Consultancy)

Ще получим отговори на въпроси, по които всички все още нямат отговор. SERP Conf. се организира за трета поредна година от българската SEO агенция Serpact.

Тази година събитието разширява границите си с програма изцяло на английски език и кани гости и бизнеси от цяла Източна Европа и Балканския полуостров. А с това и възможностите за изграждане на международни партньорства също се увеличават!

Освен доказаните експерти от SEO сферата, на сцената на събитието се качват собственици на бизнеси – хора, които с работещо SEO, успяват да развият своите брандове и така увеличават приходите си над 10 пъти

За силата на оптимизацията на търсачки, всички те ще споделят своя опит и знания на 12 октомври в Интер Експо Център в София.

Разберете как да станете част от българската SEO общност и да се присъедините към гостите събитието на официалния уеб сайт на SERP Conf. 2023

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: