Когато ние от lifehack.bg искаме повече трафик, популярност и възможности за печалба – обръщаме се към SEOM, за да ни научат…

Възможност за тези от Вас, които искат да развият бизнеса си, да подобрят уменията си в  SEO оптимизацията и онлайн маркетинга, да печелят повече от сайта си!

Професионален курс за оптимизация за търсачки от SEOM

Смятате ли, че големите фирми използват едни и същи, позастарели техники, които виждаме по SEO форумите и в статиите на любителските блогове?

Наистина ли мислите, че ще се класирате сред топ позициите на Google и ще извлечете максимума от него като просто си четете в интернет? Трудна работа…

Разбира се, всички Вие добре знаете как да използвате Google и социалните мрежи, но колко от вас са наясно със скритите възможности, чрез които да ги интегрирате във вашия собствен бизнес и това да ви носи повече приходи?

А колко от Вас са наясно с всевъзможните SEO проблеми, които могат да възникнат точно, когато сте близо до върха? Знаете ли как да се справите с тях?

За какво говоря ли? Останете до края и ще разберете…

Знанието е сила! То контролира достъпа до възможности и напредък. – П. Дракър

Днес в рубриката ни Гласът на брандовете искам да поговорим за един проблем, с който съм сигурен не се сблъсквам само аз, а и много други собственици на онлайн бизнес.

Нека да започна от малко по-далеч…

С развитието на lifehack.bg нуждата от специализирани знания и умения, които да издигнат сайта на едно следващо, по-високо ниво в Google – рязко се покачи.

До сега не беше проблем да създавам качествено съдържание, да го оформям добре и да се наслаждавам на одобрението на читателите ни.

Но това вече не беше достатъчно.

Мислех си, че работейки по старата и ефективна схема, непрекъснато продуцирайки полезна информация – нещата ще продължат да се движат във възходяща посока.

Но грешах.

Не, че това не е правилният път, но колата, с която се движех по него имаше нужда от подобрения, от турбина, която да я движи много по-бързо от конкуренцията, от огън, който да взриви буталата, защото надпреварата безмилостна.

Истината е, че колкото по-популярен ставаше сайтът, толкова и проблемите с оптимизацията му ставаха все повече и по-големи, а изискванията и стандартите, на които трябва да отговаря главоломно се повишиха.

Да видим какво по-точно имам предвид – личен опит

Ще Ви споделя още нещо от моята скромна практика на онлайн предприемач: през последните 2 месеца имам някои така да се каже SEO проблеми, за които изпитвам остра липса на познания и определено имам трудности да ги отстраня.

Да, опитвам се като чета из интернет за подобни ситуации, досаждам на колеги, тормозя приятели и те за радост ми съдействат, до колкото могат – Благодарен съм им за това.

Но не мога да ги питам за всяка една стъпка как да си реша проблема, тъй като целият процес се оказа, че ми е дълбоко непонятен.

Без основни познания се оказва трудно дори да разбера насоките им, тъй като често не бях наясно за какво изобщо става въпрос.

Те ми казват нещо, правя го, но след това се спъвам на друго – подкарвам колата, но тя след малко отново се чупи…, турбината просто не сработва.

С осъзнаването на това обаче, вече бях една крачка напред!

Недоумението е началото на познанието. – Халил Джебран

Защо Ви казвам всичко това?

Тази ситуация ме накара да осъзная, че липсата на подобни умения да се справям с тези проблеми ще стопира развитието на сайта!

Ще възпре развитието на онлайн бизнеса, в който съм вложил толкова много.

Не мога да си го позволя! Трябва да се науча да се спасявам сам! Но как?

Решението беше простичко и не толкова скъпо на фона на всичко останало.

“Невежеството е проклятието на Бог, а знанието е крилото, с което можем да полетим към небесата.” – Уилям Шекспир

Имам удоволствието да познавам страхотният екип на SEOM, чиято репутация е безупречна, а за уменията им могат да гарантират не един или два от големите бизнеси у нас.

До скоро те работеха само с големи клиенти, но от известно време обръщат внимание и на нас, малкият онлайн бизнес, организирайки обучения провеждани само 2-3  пъти в годината. Целта им е да помогнат на такива като мен да развиват самостоятелно и по правилния начин онлайн дейността си, а на тези, които се занимават професионално с оптимизация, PR или онлайн маркетинг – да подобрят уменията си и да разгърнат потенциала на услугите си.

Ето кои всъщност са организаторите и част от лекторите:

Огнян Младенов и Васил Тошков – едни от най-авторитетните имена в своята сфера с огромен практически опит в популяризирането и оптимизирането на сайтове.

Това е екипът, на които смятам да разчитам да ме научат как да решавам проблемите си със SEO оптимизацията на lifehack.bg,  как да го поставя на нивото, което заслужава, без да се налага да се чудя с дни какво по дяволите се случва, че така ми спадна трафика!

Съвсем скоро ще се поверя в ръцете им, за да ми покажат новите тенденции и практики за това как да позиционирам сайта си по-добре в Google и разбира се как да се справям с проблеми, които често могат да погребат нелепо, всичко, на което съм заложил толкова много.

След като Ви споделих кого съм избрал да ме обучи, за да развия бизнеса си, сега ще Ви разкажа по-подробно и какво включва самия курс на SEOM, в който смятам да участвам.

Останете с мен, сигурен съм, че ще намерите смисъл и за Вас в това начинание…

Малко повече инфо за основният екип преподаватели в курса на SEOM

Огнян МладеновОгнян Младенов – основател и собственик на SEOM – агенция за професионални  SEO услуги, фирмени обучения и консултации. Провежда курсове за оптимизация за търсачки и е лектор на SEO и маркетинг семинари в цяла България. Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на топ брандовете в България. Един от организаторите на SEO конференция в България и чест лектор на много от големите събития на IT бранша.


Васил ТошковВасил Тошков – от 2005-та година се занимава професионално с оптимизация за търсачки. Съсобственик е на форума за SEO и Интернет маркетинг SearchEngines.BG До момента e работил SEO за над 300 проекта, повечето от които клиентски. Притежава сертификат “Advanced SEO and social media” от eAcademy и Rand Fishkin (SEOmoz). Притежава и сертификат от Google AdWords за “Fundamentals” и “Search Advertising” професионалист.

P.S. Към лекторският екип ще се присъединят и няколко страхотни професионалиста в развитието на онлайн бизнеси, които ще бъдат и част от гостите на SEO конференция 2014.

[su_button url=”https://seoconference.net/” target=”blank” size=”5″ center=”yes” radius=”2″]Вижте какво представлява това уникално събитие[/su_button]

[su_spacer size=”5″]

Курсът на SEOM ще ни помогне основно в няколко направления:

Ще се запознаем с това как работят търсачките – основа, която подценяваме.

Ще разберем как да открием правилните ключови думи, подходящи за нашия бизнес – тема, която живо ме вълнува, тъй като lifehack.bg е малко сложен в това отношение,

…а предполагам и, че при вас не е лесно.

Ще се научим как да използваме изключително мощните инструменти на Google, а именно Google Analytics и Webmaster Tools – не знам за вас,

…но съм сигурен, че всички проблеми и бизнес възможности се крият там.

Ще разберем как правилно да подредим структурата на нашите сайтове до най-малкият детайл – до скоро не знаех, но това е от огромно значение за алгоритъма на Google.

Ще усвоим и тънкостите на анализа, за да сме една крачка пред конкуренцията.

Много повече от теоретична подготовка!

Мразя чистите теоретици, затова и се доверявам на практици!

Преподавателите в курса на SEOM са действащи експерти, които ежедневно обновяват знанията и опита си с нови техники и тенденции в оптимизацията и интернет маркетинга.

Лекторите са пряко свързани с онлайн бизнеса и може да бъдете сигурни, че знанията, които ще споделят са най-новото и най-ефективното в бранша към момента.

Любимата ми възможност в курсовете на SEOM

Един курс е ефикасен и полезен, тогава, когато обучаващите се имат възможност да приложат наученото върху собствения си бизнес и свързаните с него SEM кампании.

Обученията се провеждат в ограничен кръг, така че преподавателите на SEOM са в състояние да адаптират лекциите към нашите специфични изисквания и нужди от онлайн маркетинг.

Това означава, че лекторите ще обръщат повече внимание на теми, максимално близки до конкретиката на нашия бизнес, което ще ни помогне още в рамките на самият курс да видим реални резултати в оптимизацията на сайтовете ни.

Организаторите ще ни осигурят курс, който да отговаря на специфичните ни нужди работейки с наши конкретни казуси и проблеми, стоящи пред онлайн бизнеса ни чрез професионални SEO съвети, практически и теоретични знания по оптимизация на сайтове за търсачки.

Не само SEO, но и много други теми свързани с онлайн бизнеса ви

SEO вече не е само оптимизация за Google – в наши дни то е нещо много повече.

Този курс засяга също и основни теми от SEM, като например PPC, социални мрежи, вирусни кампании и много други маркетингови стратегии.

Освен това, всеки завършил курса получава сертификат за своето обучение, както и възможността да задава допълнителни въпроси по мейл към лекторите.

И това са само нещата на повърхността! Какво конкретно ще съдържат трите модула на курса може да научите като кликнете на бутона отдолу.

[su_button url=”https://seom.bg/seo-services/seo-course” target=”blank” size=”7″ center=”yes” radius=”2″]Вижте целия списък с темите на 3-те нива от курса на SEOM[/su_button]

[su_spacer size=”5″]

Каква ни е ползата в крайна сметка – вашата и моята?

Единствената истинска сигурност, която човек може да има на този свят е резервът му от знания, опит и способности. – Хенри Форд

Независимо дали искате да изградите собствен онлайн бизнес, да увеличите трафика и печалбата от вече съществуващият ви такъв, или просто сте начинаещ онлайн предприемач и не знаете от къде да започнете, позволете ми да Ви препоръчам този курс!

Безспорно е, че ако искаме сайтът ни да бъде откриваем, е задължително той да заема висока позиция в резултатите от търсенето – това определя и необходимостта от оптимизация за търсещите машини на сайта ни.

Този курс ще ни даде информация за основните разлики между търсещите машини и директориите, как да направим дизайна на уеб сайта си, за да улесним търсещите машини.

Ще разберем за критичната важност на ключовите думи и как да представим сайта си на търсачките по оптимален начин.

И още: как да генерираме повече трафик, как да отговаряме на изискванията на Google, как да решаваме сериозни SEO проблеми и естествено най-важното – ще сме в състояние да приложим всичко това веднага – конкретно за нашият бизнес.

Разбира се, никой не може да Ви гарантира топ позицията в Google, но от SEOM гарантират, че ще ни покажат най-добрите техники и методи, които използват в своята практика, за да можем ние с вас също да се опитаме да стигнем до върха…и аз им вярвам!

Без действие знанието е безполезно, а знание без действие е безсмислено – Бакр

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: