ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
видео съдържание

Дай ми 3 минути и аз ще ти покажа как винаги да имаш под ръка супер видео съдържание!

Запази за после

Всеки от нас тегли филми на аванта от интернет, въпреки недоброто качество на картината и звука, или слуша любимата си музика в YouTube, независимо че е обилно подправена с реклами и бъгове. Ами любимите ни предавания? И там повечето от нас правим опити да ги гледаме през сайта на съответната телевизия, независимо че видеото е накъсано от дълги и досадни реклами на всеки 10 минути.

Интернет ни дава все повече възможности, но и все повече взима.

И това е нормално, при положение, че на стремглаво развиващия се дигитален пазар продуктите си предлагат най-големите в бранша, което пък е гаранция за високо качество.

Безплатните платформите за онлайн видео съдържание стават все повече на брой и все по-гъвкави, търсейки начини да задоволяват нуждите от новаторско уеб съдържание.

Факт е, че срещу минимално заплащане, което за цяла година най-често е на стойността на 5 кутии цигари, можеш да получиш много повече от това, което очакваш. На първо място – няма реклами!

Най-динамично развиващата се и богата стрийминг платформа у нас!


https://www.youtube.com/watch?v=nodpS1ckQjo&list=PLxnJkEhTgYgIORv3-fhkvytwCbMYDqrpI

видео съдържаниеПървата и най-динамично развиваща се платформа за платено онлайн видео съдържание в България е Voyo.bg. С всяка изминала година тя увеличава обема си от видео съдържание и днес има над 7000 часа, шест секции за филми, сериали, предавания, документалки, спорт на живо и забавно детско съдържание.

Филмовата секция разполага с над 500 филма, различни по жанр и със силен актьорски състав, което е без аналог в България. Каталогът с над 4000 часа сериали, предлага не само заглавия до 7 дни преди ефир, но и премиерни за България сериали – като хитовия руски драма сериал „Секс по руски”, достигнал потребителски интерес от над  20 000 гледания месечно.

Освен ексклузивни сериали, Voyo.bg  поддържа и тенденцията първа да качва легално кино заглавия. „London has Fallen”, “Point Break”, “Gods of Egypt”, “Autobahn” и „Robinson Crusoe 3D” ще бъдат добавени премиерно за платформата през 2017 г.

От година насам Voyo.bg предлага и 13 телевизионни канала на живо.

Сред тях са всички канали на bTV Media Group – bTV, bTV Action, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Lady и RING, а отскоро и bTV International – специално програмирана и достъпна само в чужбина услуга.

Освен тях, има достъп и до други нишови канали – за уелнес и спорт (Wness TV) , туризъм (TVT), музика (Planeta, Planeta Folk), новини (Канал 3).

Важно

С всяка година расте броят на потребителите, консумиращи видео съдържание през мобилни устройства. Затова Voyo.bg  поддържа удобството да се гледа видео съдържание не само от персонален компютър, но и на мобилни устройства – лаптоп, таблет, смарт телефон и, разбира се, смарт телевизор. С други думи, има поне три прости причини да спестим някоя и друг лев, за да си доставим удоволствие от уеб сърфирането.

  1. Първо и най-важно – няма реклами,
  2. Второ – можеш да гледаш по всяко време,
  3. Трето – можеш да гледаш от поне пет устройства.

Не на последно място, гледаш легално легална продукция.

Защо това е предимство? Защото на този тип платформи няма как да попаднете на „крадена стока”, а това е шанс да се възпитаме в отговорност и уважение към труда на създателите на качествено съдържание.

Вземи VOYO за цяла година – само за 36 лв!

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
★★★★★
Постигай повече за 5 мин / седмица