ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

ТОП 11 практически съвета за ефективен уеб сайт и успешен онлайн бизнес – БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

Запази за после

Защо смятам така?

Казвам се Станил Добрев и имам удоволствието да ви поканя на този безплатен уебинар, който убеден съм ще ви е много полезен. Аз съм компютърен инженер с над 20 години опит, като последните 10 години основно се занимавам с уеб-базирани технологии и в частност разработване на уебсайтове и онлайн бизнес.

Завършил съм над 400 проекта, малки и големи, като под проекти имам предвид изработване и оптимизация на уебсайтове, планиране и изпълнение на цялостна онлайн маркетинг кампания.

Сред клиентите ми са:

Австралийското правителство, американски кандидат-президент, американски сенатори и множество други бизнеси, които започвайки от нулата, с моята подкрепа и консултация са стигнали до милиони долари годишен оборот. Имам и собствени проекти и онлайн бизнеси, които също показват отлични резултати, благодарение прилагането на опита и знанията, които съм натрупал през годините.

От този опит извлякох есенцията: най-важните неща за един уебсайт и онлайн бизнес, които най-бързо, дълготрайно и ефективно водят до сериозни постижения.

bg-title

Подбрал съм 11 основни съвета, които искам да споделя с вас безплатно

Това не е суха теория, а практически съвети, извлечени от моята практика. Затова и веднага след уебинара ще може реално да ги приложите и във вашия онлайн бизнес, за да печелите повече пари от интернет.

[su_spacer size=”2″] [su_button url=”https://internetbusiness.bg/webinars/11tips/” target=”blank” style=”3d” background=”#1fc458″ color=”#ffffff” size=”13″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon_color=”#ffffff” rel=”nofollow]11 доказани практики, 11 безценни съвета – FREE[/su_button]

[su_spacer size=”2″]

Малко вероятно е, но все пак е възможно да сте “изцедили” всичко от вашия уебсайт. И все пак, предлагам ви няколко бързи теста, с които да проверите това:

Оптимизиран ли е сайта ви като бързодействие и удобство за работа.

Ще използваме един инструмент на Google, наречен Page Speed Insights. Отворете следния линк и проверете работата на сайта ви като въведете домейна в полето: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Инструментът ви показва в проценти (%) колко бърз и удобен за работа е вашия сайт. Всеки резултат под 85% може да се смята за незадоволителен, т.е. има какво още да се подобри по сайта ви.

Оптимизиран ли е сайта ви за споделяне в социалните медии и по-специално Facebook.

Ще използваме инструмент на Facebook, за да тестваме как дадена страница ще изглежда при споделяне.

Добре е за теста да вземете адреса на вътрешна страница от вашия сайт, а не на основната, например: https://sait.com/about.html, а не https://sait.com. Инструментът е достъпен на този адрес: https://developers.facebook.com/tools/debug/

При теста ще видите реално как ще изглежда страницата при споделяне, както и анализа на Facebook за грешки при форматиране и липсващи мета тагове, указващи на социалните мрежи как да третират вашето съдържание.

Уверете се, че всичко изглежда добре и че в статуса се използва правилната картинка, с необходимото качество и размер. Проверете заглавието и описанието дали са коректно извлечени и форматирани.

Това са 2 бързи теста за проверка ефективността на сайта. За жалост не мога да ви предложа инструменти за лесен анализ на маркетинга и бизнес моделите, които използвате във вашето онлайн присъствие като цяло.

Затова в този безплатен уебинар ще говоря основно за маркетинг и стратегии за разработване и подобряване на бизнеса, като ще представя всичко нагледно, споделяйки екрана на моя лаптоп.

[su_spacer size=”2″] [su_button url=”https://internetbusiness.bg/webinars/11tips/” target=”blank” style=”3d” background=”#1fc458″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon_color=”#ffffff” rel=”nofollow]ТОП 11 практически съвета за успешен онлайн бизнес – ЗАПИШИ СЕ[/su_button]

[su_spacer size=”2″]

Насрочил съм няколко дати, като уебинарът ще е почти един и същ всеки път. Затова кликнете на зеления бутон отгоре и си изберете една от посочените дати и в уречения час седнете пред компютъра с приятна напитка, готови да попиете нови знания и трикове за разработване на онлайн бизнес. Безплатно е!

bg-title

photoУебинарът ще продължи около час и половина и накрая ще можете да зададете въпроси, на които аз с радост ще отговоря. Няма да ви лъжа – местата са неограничени, но за сметка на това са много ценни… така че не пропускайте този шанс. Очаквам ви! – Станил Добрев

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

100 инструмента, които ще направят живота ви много по-лесен →
БЕЗПЛАТНА Е-КНИГА
0 лв за сега. Може да бъде платена в бъдеще.
100 инструмента, които ще направят живота ви песен
0 лв за сега. Може да бъде платена в бъдеще.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
-50% ОТСТЪПКА - последен денс с 200 лв намаление
10
дни
10
часа
10
мин.
10
сек.
Най-желаният абонамент за Мастърхак с -50% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко