ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Ива Ангелова за обслужването в CloudCart и за успеха в онлайн търговията

Запази за после

Днес ще ви представим още един от членовете на CloudCart. Тя се казва Ива Ангелова и е Специалист обслужване на клиенти. Поговорихме с тази страхотна дама за това лесно ли се работи с хора и как може да станете успешни в онлайн търговията.


Ива, представи се с няколко думи

iva-angelova-cloudcart{Ива} Още в първата компания, в която работех, започнах като Call Center Agent – повечето хора, или поне моите познати, свързваха позицията с мрънкащи, крещящи, недоволни хора, чиито проблеми си просто длъжен да чуеш.

На мен, изненадващо за всички, много ми хареса да им помогна, да им обясня спокойно как и какво да направят, да ги запозная с продукта, а те да останат информирани и доволни. В последствие развих познанията си и до сега съм в тази сфера – обслужване на клиенти!

От кога си с в CloudCart и какво те привлече във фирмата

iva-angelova-cloudcart{Ива} Скоро ще стане една година от както съм тук! Привлече ме идеята на проекта, екипа от млади и мотивирани хора. Знаех, че имам какво да науча и исках да бъда част от всичко това!

С какво CloudCart е различна от другите платформи?

iva-angelova-cloudcart{Ива} CloudCart не е просто сайт, в който се регистрираш и създаваш онлайн магазин. Това е цяла еко-система! Проектът съдържа изключително много функционалности, канали за продажба, инструменти за промяна на най-малкия детайл, дори в дизайна на магазина, и всичко това – на едно-единствено място, където получаваш подробна информация за продажбите и клиентите си, управляваш всичко в магазина си и развиваш целия си онлайн бизнес!

Какво е мнението ти за eCommerce и как виждаш мястото на CloudCart в приноса за личния бизнес на клиента?

iva-angelova-cloudcart{Ива} Ecommerce означава свобода. CloudCart е този приятел, от който всеки, който някога си е казвал “Дали пък да не се опитам направя собствен онлайн магазин…”, има нужда. Целта на CloudCart е да съдържа абсолютно всичко, от което един онлайн бизнес се нуждае.

Платформата е интегрирана с най-ползваните методи за плащане, най-удобните начини за доставка, най-популярните социални мрежи и огромен набор от инструменти за проследяване на поръчките, поведение на клиентите и развиване на онлайн бизнеса.

Какъв е приноса ти за клиента и успешния му онлайн бизнес?

iva-angelova-cloudcart{Ива} Целта на екипът ни от професионалисти във всяка област, било то дизайн, SEO, маркетинг, е да предадем страстта и знанията си за eCommerce-а на всички клиенти, без значение дали имат технически или търговски опит.

Старая се да запозная клиентите с всеки детайл в Контролния панел на CloudCart, за да се чувстват сигурни в използването на всички функционалности, които платформата предлага. Познавайки тънкостите на CloudCart, клиентите стигат до нови идеи и нови успехи, а всеки техен успех чувствам и като малко свой (усмихва се).

Искам клиентите да споделят всяко свое притеснение и да задават всеки свой въпрос, защото ние можем да им помогнем и зная, че заедно ще постигнем много.

Интервю - Ива - Google Docs_2016-03-10_21-50-34

Ако досега сте се чудили дали някой реално се интересува от желанията ви и иска да ви помогне да развивате бизнеса си – Ива вече отговори на този ви въпрос. Сега тя очаква да й споделите впечатленията или пък затрудненията си, ако имате такива, свързани с платформата CloudCart.

Вижте още и:

Перфекционистите от CloudCart – ето кой ще се грижи за работата на твоя онлайн магазин в платформата

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
Привет, аз съм Христо
Веднъж в седмицата, само за 5 минути ще научаваш  идеи, стратегии и тайни, все още непознати за останаиля свят!
15 000 човека всеки път го чакат с нетърпение
"Всеки път, когато отворя този бюлетин, умът ми се взривява от идеи."
“Бюлетинът ви е чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2
Най-полезният имейл бюлетин на български - включи се ▼
15 000 човека го чакат с нетърпение
"Когато го отворя, умът ми се взривява от идеи."
Чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2