ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Ива Ангелова за обслужването в CloudCart и за успеха в онлайн търговията

Запази за после

Днес ще ви представим още един от членовете на CloudCart. Тя се казва Ива Ангелова и е Специалист обслужване на клиенти. Поговорихме с тази страхотна дама за това лесно ли се работи с хора и как може да станете успешни в онлайн търговията.


Ива, представи се с няколко думи

iva-angelova-cloudcart{Ива} Още в първата компания, в която работех, започнах като Call Center Agent – повечето хора, или поне моите познати, свързваха позицията с мрънкащи, крещящи, недоволни хора, чиито проблеми си просто длъжен да чуеш.

На мен, изненадващо за всички, много ми хареса да им помогна, да им обясня спокойно как и какво да направят, да ги запозная с продукта, а те да останат информирани и доволни. В последствие развих познанията си и до сега съм в тази сфера – обслужване на клиенти!

От кога си с в CloudCart и какво те привлече във фирмата

iva-angelova-cloudcart{Ива} Скоро ще стане една година от както съм тук! Привлече ме идеята на проекта, екипа от млади и мотивирани хора. Знаех, че имам какво да науча и исках да бъда част от всичко това!

С какво CloudCart е различна от другите платформи?

iva-angelova-cloudcart{Ива} CloudCart не е просто сайт, в който се регистрираш и създаваш онлайн магазин. Това е цяла еко-система! Проектът съдържа изключително много функционалности, канали за продажба, инструменти за промяна на най-малкия детайл, дори в дизайна на магазина, и всичко това – на едно-единствено място, където получаваш подробна информация за продажбите и клиентите си, управляваш всичко в магазина си и развиваш целия си онлайн бизнес!

Какво е мнението ти за eCommerce и как виждаш мястото на CloudCart в приноса за личния бизнес на клиента?

iva-angelova-cloudcart{Ива} Ecommerce означава свобода. CloudCart е този приятел, от който всеки, който някога си е казвал “Дали пък да не се опитам направя собствен онлайн магазин…”, има нужда. Целта на CloudCart е да съдържа абсолютно всичко, от което един онлайн бизнес се нуждае.

Платформата е интегрирана с най-ползваните методи за плащане, най-удобните начини за доставка, най-популярните социални мрежи и огромен набор от инструменти за проследяване на поръчките, поведение на клиентите и развиване на онлайн бизнеса.

Какъв е приноса ти за клиента и успешния му онлайн бизнес?

iva-angelova-cloudcart{Ива} Целта на екипът ни от професионалисти във всяка област, било то дизайн, SEO, маркетинг, е да предадем страстта и знанията си за eCommerce-а на всички клиенти, без значение дали имат технически или търговски опит.

Старая се да запозная клиентите с всеки детайл в Контролния панел на CloudCart, за да се чувстват сигурни в използването на всички функционалности, които платформата предлага. Познавайки тънкостите на CloudCart, клиентите стигат до нови идеи и нови успехи, а всеки техен успех чувствам и като малко свой (усмихва се).

Искам клиентите да споделят всяко свое притеснение и да задават всеки свой въпрос, защото ние можем да им помогнем и зная, че заедно ще постигнем много.

Интервю - Ива - Google Docs_2016-03-10_21-50-34

Ако досега сте се чудили дали някой реално се интересува от желанията ви и иска да ви помогне да развивате бизнеса си – Ива вече отговори на този ви въпрос. Сега тя очаква да й споделите впечатленията или пък затрудненията си, ако имате такива, свързани с платформата CloudCart.

Вижте още и:

Перфекционистите от CloudCart – ето кой ще се грижи за работата на твоя онлайн магазин в платформата

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
50 Ai инструмента за растеж на кариерата и бизнеса [PDF]
Пести до 30 часа работа на седмица
50 Ai инструмента за растеж на кариерата и бизнеса [PDF]
Пести до 30 часа работа на седмица
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
*въведете имейл → кликнете на бутона → проверете пощата си → потвърдете абонамента
★★★★★
Печели с УМА, не с времето си