Започнете работа като специалист в IT сферата с обученията на IT-Academy.BG!

Днес в „Гласът на брандовете в lifehack.bg“ ще Ви представим едно авторитетно и силно практическо обучение, чрез което ще може да навлезете не просто до колене, а да се потопите надълбоко в необятните възможности на IT бизнеса.

И по-специално елементите му свързани със SEO оптимизацията за търсачки,  PHP, HTML и CSS програмиране, неизменна част от всеки страхотен web проект. Като всеки човек, който желае да повиши квалификацията си, за да бъде конкурентно способен в своята работа или бизнес, вероятно и Вие бихте искали да знаете…

С какво ще Ви помогне курса на IT-Academy?

  • Ще Ви научи как да прилагате най-новите тенденции при разработването на сайтове.
  • Ще повиши квалификацията Ви, което ще Ви помогне да се наложите като експерт.
  • Ще Ви даде знания, с които да създадете web проекта, за който отдавна мечтаете!
  • Ще се учите от едни от най-добрите и авторитетни специалисти в IT сектора!

Тъй като мотото на Lifehack.bg е  да вдъхновяваме хората да подобрят живота си, съвсем резонно е да Ви препоръчаме курс от такова високо ниво, който предоставя добра възможност за израстването Ви в интернет бизнеса. В оставащите редове ще Ви представим IT-Academy.BG – компютърен учебен център, специализиран в създаването на IT  експерти – SEO оптимизатори, Java & PHP програмисти, софтуерни тестери (QA) и много други.

IT-Academy.BG е различен образователен център

Всички преподаватели в него са доказали се личности в IT сферата, с дългогодишен опит и отлична репутация, продължаващи да се развиват кариерно, работейки професионално за големи клиенти. Това може да гарантира на всички курсисти, че ще получат съвременни, практически знания и най-често използвани методики и практики.

В момента в IT-Academy.BG има отворени два курса за записване:

Курс за SEO – обучение за оптимизация за търсещи машини:

Включва начина на работа на търсачките, факторите за добро позициониране, най-ефективните SEO инструменти за одит, анализ и статистика и много други.

SEO курсът е подходящ за всеки собственик на уеб сайт, който иска да изпита ползите от топ позициите в Google, както и за хора, които искат да подобряват SEO състоянието на вече съществуващи клиентски уеб сайтове.

Лили ГрозеваЛектор на SEO курса е Лили Грозева – SEO мениджър на множество чуждестранни корпоративни клиенти. Сертифициран SEO специалист Optimize UK, London

Курс за PHP – разработка на уеб сайтове и приложения посредством PHP & MySQL.

Включва запознаване и с HTML и CSS. Освен теоретичната част са предвидени и разбира се практически упражнения свързани с новите тенденции в тези програмни езици.

Максим КрижановскиЛектор на PHP курса е Максим Крижановски – сертифициран PHP разработчик с над 8 години опит и основател на  Facebook групата PHP Bulgaria.

Предвид гладът на пазара на труда за качествени SEO оптимизатори и консултанти, както и добри PHP програмисти, възможностите за кариерно развитие при завършването на тези обучения са наистина обещаващи и перспективни.

Не чакайте последния момент, за да се запишете!

Инициативата на IT-Academy.BG e достойна за уважение, защото:

На всички настоящи софтуерни експерти е ясно, че качествено IT образование за жалост не може да бъде получено в университетите в България.

Същевременно е изключително трудно на всички начинаещи да се обучават сами с материали от интернет, без да имат изградено начално ниво знания и правилно развит начин на мислене.

Добре  би  било ако има някой, който да ни покаже най-ефективните практики сред морето от информация, вместо безцелно да се лутаме и да губим време в експериментиране?

Точно затова подкрепяме каузата на  IT-Academy.BG и им пожелаваме успех!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак