Къде можем да се научим да създаваме Еmotional commerce: онлайн търговия базирана на емоции

Вероятно всеки от вас знае откъде идва английската дума eCommerce?

Тя означава еlectronic commerce или на български електронна търговия. А знаете ли, че от години супер успешните търговци не се стремят нито да са най-бързите при доставките, нито да са с най-добрите цени на пазара, нито да продават на най-голям брой хора?

Те си поставят една много простичка цел, която обаче често е трудно постижима.

Те трябва да създадат положителна емоция у всеки, който се докосне до техния бранд.

Успешната търговия вече се решава от това как клиентът се чувства след взаимодействие с продукта на марката. Ако Вашият клиент се чувства по-красив, по-умен, по-щастлив и емоционално заредени след интеракция с Вас, то Вие сте един успешен търговец.

Затова вече можем да кажем, че eCommerce идва от Еmotional commerce ?

Къде можем да се научим да създаваме Еmotional commerce?

На 7 и 8 юни 2019 г. българските и румънските компании в сегмента онлайн търговия ще се съберат в Русе в рамките на мащабна конференция.  Подробности тук >>

На тази основа стъпва организацията на едно от събитията за електронна търговия в България, което ще се проведе в град Русе, съвсем в началото на лятото.

Желанието на организаторите е да съберат на едно място всички активни представители на бранша, да им предоставят полезна информация, да ги мотивират с успешни истории, а освен това да ги запознаят и с много нови и традиционни партньори от пазара в специално обособено за целта експо.

За място на събитието е подбрана една от най-емблематичните сгради в страната – Доходното здание в град Русе.

Построена в далечната 1901 година, основната ѝ цел е да бъде търговски и културен център, който да носи доходи на тогавашното училищно настоятелство.

Сградата е украсена със седем уникални статуи, които са символи на изкуство, наука, земеделие, занаятчийство, отбрана, търговия и свободнен полет на духа.

Най-отгоре се извисява статуя на Меркурий – покровител на търговията.

Какво по-подходящо място за провеждане на подобно събитие, нали?

Какво още го прави много, много важно за бранша електронна търговия?

Разположението на град Русе! Само на 50 км. или на час път с кола от столицата на един от най-бързо развиващите се и динамични онлайн пазари в Европа – румънският.

Ако допреди три десетилетия България и Румъния са смятани за разделени от река Дунав, то днес можем да кажем, че те са обединени от онлайн търговия и възможностите, които двата пазара дават на всеки един, който иска да продава в дигиталното пространство.

Не са един и два примерите на супер успешни онлайн търговци, които продават в двете държави и вече са изградили Дунав мост 3, който обаче е дигитален.

В Русе на 7 юни 2019 събитието ще предложи на всеки посетител контакти и с много румънски партньори, които ще присъстват  специално за форума.

Но нека да се върнем на емоцията – фундаментална за успешните продажби в наши дни.

Какво всъщност кара хората да се отдадат на електронната търговия?

Може би повече продажби, а вероятно по-голяма печалба, или пък повече клиенти?

Ако вече правите онлайн бизнес, то по-скоро знаете, че нито едно от изброените не
е гарантирано. Но пък има едно усещане за свобода.

Едно такова чувство на безграничност.

Възможност да докосваш с продуктите си хора на другия край на планетата. Шанс да премериш сили с най-добрите в твоя бранш.

Не, не просто тези на съседната улица, а онези големите с популярните имена и безкрайните маркетингови бюджети. Точно тази свобода кара всеки онлайн търговец с тръпнещи пръсти да изпълнява всяка следващата поръчка.

И точно за тази свобода, няма по-подходящо място от град Русе!

Градът на свободния дух.

На 7 и 8 юни 2019 г. българските и румънските компании в сегмента онлайн търговия ще се съберат в Русе в рамките на мащабна конференция.  Подробности тук >>

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта