Ултра бързи хостинг SSD сървъри от Delta.bg

  • Омръзна ли ви да чакате зареждането на вашите уеб сайтове?
  • Писна ли ви това да дразни потребителите, които гледат в екрана, подразнени и в очакване на следваща уеб страница, която са пожелали да разгледат?
  • Искате бързи сайтове, които подобряват значително потребителското преживяване и ви осигуряват повишено доверие от страна на посетителите и търсачките?

Решение има – новите ултра бързи SSD хостинг сървъри на Delta.bg

Ултра бързи хостинг SSD сървъри от Delta.bg

SSD технологията, която е ключова за достиганите екстремни скорости при изпълнението на заявки към базата данни и сървъра е това, което ще направи голямата разлика между вас и конкурентите ви.

Solid State Drive дисковете ще повишат многократно скоростта на трансфер на данните и така ще предложат едно наистина неповторимо, уникално и без излишни нерви  преживяване, както за вас, така и за потребителите.

Хората обичат бързо зареждащи сайтове! Търсачките също!

SSD виртуалните сървъри, освен подобреният UX, ще ви осигурят и подобряване на позициите ви в основните търсещи машини като Google, Yahoo, Bing, Yandex и т.н.

Обикновено потребителите на подобни услуги се притесняват от няколко основни неща: главоболията, които ще си причинят ако трябва сами да направят цялата миграция на сайта си, и разбира се тревогите около конфигурацията на сървъра.

За тези 2 сериозни задачи изцяло ще се погрижи нашият екип, без каквато и да е намеса от ваша страна, а web проектите ви ще бъдат достъпни за клиентите ви през цялото време!


Ние не само ще ви предложим да смените своя стар хостинг с ултра бърз нов такъв, а ще ви предоставим допълнително и следните няколко възможности:

  • 100% безплатна миграция на настоящите ви уеб проекти от стария на новия сървър с минимална намеса от ваша страна и при 0% загуба на Uptime, за да бъдат те достъпни през цялото време
  • Невероятно ниво на поддръжка 24 часа /7 дни в седмицата/365 дни в годината от един от най-добрите хостинг екипи в страната, за да сте сигурни, че всичко е повече от перфектно и да разчитате на феноменална надеждност и лоялност по всяко време
  • Безплатната консултация с нашия екип ще ви помогне да изберете най-подходящия SSD VPS според вашите нужди.

А ако имате специфични изисквания за използваните ресурси, то ние ще ви предложим несравнима гъвкавост при проектирането на индивидуални решения.

  • Нивото на сигурност, която предлагаме може да съперничи на най-големите хостинг компании в света, защото отлично знаем, че без гарантиране на защита от атаки, то един хостинг няма как да бъде квалифициран като надежден и добър от клиентите
  • При поръчка на SSD VPS ще се възползвате напълно безплатно и от конфигуриране на избрания виртуален сървър, за да бъдете сигурни, че всичко ще функционира по един наистина оптимален и перфектен начин

Като говорим за поръчки, няма как да не споменем и стандартните  ценови планове за SSD хостинг, чийто диапазон е от 21 до 150 лева крайна цена с включено ДДС на месец.

Цени за SSD сървъри от Delta.bg
Ценови планове за SSD виртуални сървъри от Delta.bg

Delta.bg е фокусирана предимно в предлагането на B2B решения, от които редовно се възползват най-големите уеб агенции у нас, множество разработчици, SEO оптимизатори, онлайн предприемачи, уебмастъри и изобщо хора желаещи да създават сериозни уеб проекти.

Поддържането и постоянното подобряване на инфраструктурата и качествата на техните сървъри ви гарантират едно наистина неповторимо хостинг преживяване от ново поколение.

Изберете виртуалните SSD сървъри на Delta.bg, за да сте сигурни, че сте изпреварили своята конкуренция и предлагате най-доброто преживяване на своите потребители!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак