ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
афилейт

Афилиейт програмата на CloudCart: най-после работещ начин за правене на пари онлайн

Запази за после

Всеки иска да търгува с качествен продукт, справедлива печалба и малък риск – точно това ще ви предложим в следващите редове.

Днес всеки е в интернет пространството по един или друг начин.

Потребителите разполагат със собствени страници, онлайн бизнес, блог или поне профил в социалната мрежа.

Възможностите на интернет, обаче се простират отвъд елементарната комуникация и предлагат шанс за реални доходи, базирани на реклама, реализирана от всеки един потребител, според собствените му потребности и вложено време.

За какво говорим?

Какво ще направиш, ако искаш да изведеш сайта си на следващото ниво?

Ако имаш начин , по който можеш да правиш пари според трафика на сайта си? Един популярен вариант, който обслужва и двете от тези функции е партньорската програма на принципа на афилиейт.

В тази статия, ние ще разгледаме точно това, за да разбереш какво е това, как работи и как можеш да го използваш, за да се възползвате ти и твоя уеб сайт.

Казано по-просто, партньорските програми, наричани също афилиейти програми, са споразумения, при които един онлайн потребител публикува линкове към сайта на търговеца на своята страница, блог или социална мрежа и му се заплаща сума при конкретно споразумение. Това споразумение обикновено се основава на броя на хората, които партньора изпраща към сайта на търговеца, или на броя на хората, които изпратени веднъж, купуват нещо или извършват друга дейност.

Набирането на филиали е отличен начин да се продават продукти онлайн или да се генерират посетители, но то също може да бъде евтина и ефективна маркетинг стратегия. Това е един добър начин да накарате хората да говорят за вашия сайт.

Ще представим една сравнително нова платформа на нашия пазар, която пусна точно такава афилиейт програма, с която всеки един от потребителите онлайн да привлече едновременно клиенти за търговеца, който предлага програмата, да печели пари и да предостави стабилна основа на новите клиенти да развият собствен бизнес.

афилейт

Името на фирмата и тази платформа е CloudCart.

Но защо ще ви говорим за тях конкретно? Защото се запознахме с това, което предлагат и смятаме, че е отличен и нагледен пример какво трябва да представлява една афилиейт програма днес.

CloudCart е платформа за онлайн търговия, на която всеки, който иска да създаде или подобри онлайн магазина си може да го направи.

Каква всъщност е сделката?

Това, което предлагат е да споделиш за CloudCart пред своята аудитория, познати, приятели и да вземеш 15% при всеки нов клиент, абониран за тяхната услуга за целия период, в който клиента, докаран от теб и поддържа абонамента си.

афилейт

Как изглежда това в цифри?

Ако имаш собствен сайт, блог или просто страница в социалната мрежа, и искаш да участваш в афилиейт програмата на CloudCart и станеш партньор в нея, то можеш да получаваш най-малкото една работна заплата допълнително на месец. Как?

Ако рекламираш чрез твоя сайт или блог техния продукт, и да речем имаш 10 000 посетители на страницата си на месец и само 1% от тях се регистрират  в CloudCart, това прави 100 потенциални клиенти. От тези клиенти да речем, че 30% биха си заплащали, това прави 30 човека на месец.

Всеки гост, посетил страницата на CloudCart,  го прави чрез специален линк, който всеки афилиейт партньор получава. За един абонат, докаран от теб  на про-план Starter (23,99 лева), ти получаваш 15% или 3.45 лв. всеки месец. Ако избрания план на докарания от теб абонат е Basic (59,99 лева) то ти ще получаваш 8,99 лева всеки месец. Най-високия план, който CloudCart предлага е на стойност 239.99 лева на месец, от който ти ще получаваш 35,99 лева на месец за един абонат.

И ако тази сума не ти изглежда изкушаваща, то я умножи по 30, колкото установихме, че са записаните клиенти за месец. Вече имаш минимум доход от над 100лв. на месец, само защото си участвал в една партньорска програма.

Истината, обаче, е че повечето клиенти избират по-скъпите планове, защото те предлагат повече възможности. Да речем, че повечето ти клиенти са на план Basic (59,99 лева на месец) то сумата би могла да изглежда така: 270 лева на месец.

Можеш ли да си представиш колко лесно е да получаваш над 500 лв на месец, ако малко повече от минималния 1% хора решат да станат клиенти? А ако имаш повече от 10 000 посетителя? А какво ще е, ако имаш повече от 10 000 посетителя, от които повече от 1% решат да станат клиенти?

Именно!

Афилиейт програмата на CloudCart е повече от нагледен пример как се правят лесни пари, докато и трите страни на програмата получават това, от което се нуждаят.

афилейт

Не искаме просто да се довериш на думите ни. Прочети, опитай, увери се сам във всички предимства, които афилиейт предлага като програма, а и това как работи на практика с вече спомената платформа на CloudCart. Афилиейт програмите тепърва ще навлизат в онлайн пространството, защото са лесни за прилагане, водят до реални резултати и разкриват възможности за всеки, който иска да е успял търговец, рекламодател или просто да получава допълнителни доходи.

Без риск, само възможност – ОПИТАЙ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...
4.7 / 5 от 1300+ човека
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди

СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...