Електронното швейцарско ножче на ASUS – функция за всяка ситуация

ASUS Zenfone 3

Какво общо има ASUS със смартфоните, те не правеха ли компютри?

Лаптопите на марката са добре познати на пазара.

ASUS обаче се стремят да съберат мощта и многофункционалността им в по-малко, леко и елегантно устройство. През лятото на 2007 година представят първия нетбук в света . Месеци по-късно, в резултат на същите търсения и цели, се появяват и първите смартфони ASUS.

ASUS Zenfone 3 е последният засега триумф на марката. Той излезе на пазара в края на 2016 година , с лекота може да замести лаптопа ви в спешни и не толкова спешни случаи, а предлага и доста други екстри.

С ASUS Zenfone 3 всичко става бързо


А вие не обичате да чакате, нали?

Смартфонът е с 8 ядрен процесор. По-малкият модел е с 3 GB оперативна памет, по-големият е с 4 GB. Това означава, че каквото и да поискате от този смартфон, той ще го направи още преди да сте мигнали.

Можете да си отворите колкото са ви необходими приложения, за да си свършите бързо работата, да гледате филми, да играете игри, да чатите, да проверявате времето, в колко часа автобусът ви ще е на спирката, закъснява ли самолетът ви и междувременно, за секунди, да щракнете няколко снимки.

ASUS Zenfone 3

Спокойно. батерията няма да ви изостави в критичен момент.

Когато е необходимо, ASUS Zenfone 3 работи на пълна мощност, но не изразходва повече енергия, а напротив – спестява до 35% от консумацията й. За всеки случай имате и опция за ускорено зареждане.

Включвате го за 5 минути и получавате още 2 часа време за разговори и работа с него.

Прави снимки и клипове, привличащи потребители към страницата ви!


Добрите фотографии продават, клиповете стават предпочитания начин на хората да се информират по всякакви теми и да се забавляват. Затова е важно да разполагате във всеки момент с устройство, което прави качествени снимки и видео с ясна, стабилна картина и перфектен звук.

Имате ли ASUS Zenfone 3, не ви трябва специална фотографска техника.

Неговите фотографски възможности са далеч над обичайните за смартфон.

Предната му камера е 8 MP, задната – 16 МР. Няма опасност да развалите картината дори да снимате без статив и при лошо осветление, защото и за снимки, и за видео има електронна и оптична стабилизация. (Все още доста фотоапарати предлагат електронна стабилизация само когато снимат видео.)

ASUS Zenfone 3

Технологията TriTech пък – за първи път се използва в смартфон – комбинира лазерен, фазов и продължителен автофокус. Както се досещате, дори и да сте начинаещи в снимането, картината няма да се размазва, а фокусът ще е на обекта, на който искате да бъде.

Добавете към това опция за снимки и видео в HDR режим, и 4K UHD видео в реално време, и ще получите устройство, което няма да ви подведе при снимане във всякакви условия.

За да сте още по-спокойни, че картината ще е кристална, независимо колко дълго носите ASUS Zenfone 3 в джоба или в чантата си, камерите са със сапфирено стъкло – свърхустойчиви на надрасквания.

Вижте още и: 5 начина да снимаш с телефона си като абсолютен професионалист!

Полезен ви е по време на лекции, презентации, интервюта


По време на лекция или презентация често изпускате важни подробности в стремежа си да запишете основното. Ако взимате интервю пък, проблемите с техниката могат да ви попречат да се съсредоточите върху разговора и госта си. Да не говорим за онзи момент, в който прослушвате записа и се оказва, че той е с толкова лошо качество, че не разбирате голяма част от нещата, които е казал събеседникът ви.

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3 прави аудио записи с 4 пъти по-добро качество от звука на най-доброто CD. Включвате го, оставяте го близо до себе си и се съсредоточавате върху по-важните за момента неща.

Личното ви пространство е защитено


Вече никой не може да наднича в телефона ви!!!

Потръпвате само от мисълта, че някой може да рови в смартфона ви, да следи с кого си говорите, да чете мейлите и съобщенията ви. Такова грубо навлизане в личното пространство е недопустимо, но се случва често.

Затова новият ASUS Zenfone 3 има четец за пръстови отпечатъци точно под камерата.

Отключвате устройството с едно докосване, за по-малко от секунда.

Друг, без ваше разрешение, не може да проникне в него!

ASUS Zenfone 3 е с 2 сим карти, Gorilla Glass, направен е целият от метал и стъкло, предлага се в три цвята – черно, златисто и бяло. Успя да спечели вече 2 престижни награди за дизайн и иновации: Computex 2016 и Gооd Dеѕіgn Аwаrd 2016 нa Јараn Іnѕtіtutе оf Dеѕіgn Рrоmоtіоn.

ASUS Zenfone 3

И ако някога е било въпрос на предвидливост да имаш швейцарско ножче, днес е въпрос на практичност и здрав разум да имаш под ръка електронния му еквивалент – здрав, стабилен, функционален – ASUS Zenfone 3.

Разгледай още по-подробно всичко, на което е способен ASUS Zenfone 3:

Официален сайт

Facebook страница

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: