Електронното швейцарско ножче на ASUS – функция за всяка ситуация

Представете си, че имате устройство, с което сте подготвени наистина за всяка ежедневна ситуация, независимо дали става въпрос за работа или за забавление. Нещо като електронно швейцарско ножче – трябва ли да свършите нещо, взимате в ръце първо него. Е, вече имате точно такова малко технологично чудо. Побира се в джоба ви и се нарича ASUS Zenfone 3.

Какво общо има ASUS със смартфоните, те не правеха ли компютри?

Лаптопите на марката са добре познати на пазара.

ASUS обаче се стремят да съберат мощта и многофункционалността им в по-малко, леко и елегантно устройство. През лятото на 2007 година представят първия нетбук в света . Месеци по-късно, в резултат на същите търсения и цели, се появяват и първите смартфони ASUS.

ASUS Zenfone 3 е последният засега триумф на марката. Той излезе на пазара в края на 2016 година , с лекота може да замести лаптопа ви в спешни и не толкова спешни случаи, а предлага и доста други екстри.

С ASUS Zenfone 3 всичко става бързо


А вие не обичате да чакате, нали?

Смартфонът е с 8 ядрен процесор. По-малкият модел е с 3 GB оперативна памет, по-големият е с 4 GB. Това означава, че каквото и да поискате от този смартфон, той ще го направи още преди да сте мигнали.

Можете да си отворите колкото са ви необходими приложения, за да си свършите бързо работата, да гледате филми, да играете игри, да чатите, да проверявате времето, в колко часа автобусът ви ще е на спирката, закъснява ли самолетът ви и междувременно, за секунди, да щракнете няколко снимки.

Спокойно. батерията няма да ви изостави в критичен момент.

Когато е необходимо, ASUS Zenfone 3 работи на пълна мощност, но не изразходва повече енергия, а напротив – спестява до 35% от консумацията й. За всеки случай имате и опция за ускорено зареждане.

Включвате го за 5 минути и получавате още 2 часа време за разговори и работа с него.

Прави снимки и клипове, привличащи потребители към страницата ви!


Добрите фотографии продават, клиповете стават предпочитания начин на хората да се информират по всякакви теми и да се забавляват. Затова е важно да разполагате във всеки момент с устройство, което прави качествени снимки и видео с ясна, стабилна картина и перфектен звук.

Имате ли ASUS Zenfone 3, не ви трябва специална фотографска техника.

Неговите фотографски възможности са далеч над обичайните за смартфон.

Предната му камера е 8 MP, задната – 16 МР. Няма опасност да развалите картината дори да снимате без статив и при лошо осветление, защото и за снимки, и за видео има електронна и оптична стабилизация. (Все още доста фотоапарати предлагат електронна стабилизация само когато снимат видео.)

Технологията TriTech пък – за първи път се използва в смартфон – комбинира лазерен, фазов и продължителен автофокус. Както се досещате, дори и да сте начинаещи в снимането, картината няма да се размазва, а фокусът ще е на обекта, на който искате да бъде.

Добавете към това опция за снимки и видео в HDR режим, и 4K UHD видео в реално време, и ще получите устройство, което няма да ви подведе при снимане във всякакви условия.

За да сте още по-спокойни, че картината ще е кристална, независимо колко дълго носите ASUS Zenfone 3 в джоба или в чантата си, камерите са със сапфирено стъкло – свърхустойчиви на надрасквания.

Вижте още и: 5 начина да снимаш с телефона си като абсолютен професионалист!

Полезен ви е по време на лекции, презентации, интервюта


По време на лекция или презентация често изпускате важни подробности в стремежа си да запишете основното. Ако взимате интервю пък, проблемите с техниката могат да ви попречат да се съсредоточите върху разговора и госта си. Да не говорим за онзи момент, в който прослушвате записа и се оказва, че той е с толкова лошо качество, че не разбирате голяма част от нещата, които е казал събеседникът ви.

ASUS Zenfone 3 прави аудио записи с 4 пъти по-добро качество от звука на най-доброто CD. Включвате го, оставяте го близо до себе си и се съсредоточавате върху по-важните за момента неща.

Личното ви пространство е защитено


Вече никой не може да наднича в телефона ви!!!

Потръпвате само от мисълта, че някой може да рови в смартфона ви, да следи с кого си говорите, да чете мейлите и съобщенията ви. Такова грубо навлизане в личното пространство е недопустимо, но се случва често.

Затова новият ASUS Zenfone 3 има четец за пръстови отпечатъци точно под камерата.

Отключвате устройството с едно докосване, за по-малко от секунда.

Друг, без ваше разрешение, не може да проникне в него!

ASUS Zenfone 3 е с 2 сим карти, Gorilla Glass, направен е целият от метал и стъкло, предлага се в три цвята – черно, златисто и бяло. Успя да спечели вече 2 престижни награди за дизайн и иновации: Computex 2016 и Gооd Dеѕіgn Аwаrd 2016 нa Јараn Іnѕtіtutе оf Dеѕіgn Рrоmоtіоn.

И ако някога е било въпрос на предвидливост да имаш швейцарско ножче, днес е въпрос на практичност и здрав разум да имаш под ръка електронния му еквивалент – здрав, стабилен, функционален – ASUS Zenfone 3.

Разгледай още по-подробно всичко, на което е способен ASUS Zenfone 3:

Официален сайт

Facebook страница

7 Коментара
 1. Владо каза

  В сравнение с конкуренцията… например Xiaomi 4 (последния им модел). Цената е двойно по-висока за абсолютно същия хардуер. Евентуално камерата да е в преимущество на Asus 🙂 Като цяло доста зле сглобени устройства(за предните генерации) много asusware software. За парите си по-добре Samsung A5 (2017) Цената не съответства на устройството. Това трябва да е middle class…

 2. Цветан каза

  Като те дразни bloatware – ще си го root-неш като изтече гаранцията и ще го махнаш. Хем ще държи малко повече, хем ще има повече място, хем ще хаби по-малко нет, хем повече приложения ще седят в RAM-a без да се презареждат. За новите Нокии са обещали да са без bloatware.
  Знам, че някои приложения като Pokemon go и някои банкови напр. не работят с руутнати телефони. Затова сега има Magisk manager, който може да крие руута. 🙂

  1. Христо Стоянов каза

   Благодаря ти за градивния и полезен коментар Цветан!

 3. Huku каза

  И е така, и не е така. За батерията – съгласен. Държи. Един ден, при сериозно ползване. Обаче (многото) АСУС-ки софтуер е досада. Да не говорим, че част от него дори не работи с телефона – ASUS Backup. Ще ги видим, като стане време за ъпдейт на ОС колко ще са бързи. Общо взето, не е ли pure Android, не ми го хвалѝ. 😉
  И някакси успях за два месеца да нанесе драскотина на Горила стъклото. :-/ А… и сензорът за пръстовия отпечатък сякаш не е от най-бързите. И „Tap to translate“ му се губи от оперативната от време на време, но това може и да е софтуерно.
  Иначе алуминиевото тяло е много добро като форма, изглед и усещане в ръката.

  1. Христо Стоянов каза

   Благодарности Ники за градивния коментар! С базовата версия ли си?

   1. Huku каза

    Да. Дано не звучи много капризно, но така или иначе, плюсовете ги има в статията. А и цял ден без дозареждане при интензивно ползване си е постижение.

    1. Христо Стоянов каза

     Разбира се, че не звучи капризно. Аз съм с друга марка телефон, два пъти по скъп от този и батерията ми вече не издържа цял ден, без дори да се ползва интензивно

Остави коментар

Your email address will not be published.

Благодаря ти!